Anna-Maria Mantel genomineerd voor Dutch Social Media Star

Gisteren hadden we de 1e nominatie, vandaag de 2e. Het gaat over de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige.

award-anna-maria-mantelVandaag ben ik erg blij met de nominatie van Anna-Maria Mantal-Giannattasio aka Puur. Anna-Maria is mede-eigenaar van het evenementenbureau Puur Amsterdam. Tijdens SME08 deed ze de presentatie als ervaringsdeskundige. Ze vertelde over haar bedrijf en wat ze allemaal met Social Media doet.

Dit kun je hier nog eens nakijken in de presentatie. Ze houd verschillende blogs bij; annamariaheeftgelijk.web-log.nl/, mantelpower.web-log.nl/, www.puuramsterdamlog.web-log.nl/.

Na een korte onderbreking zit ze sinds SME08 gelukkig ook weer op Twitter. Ze organiseerde onder andere Twit-Nick, TwitFik, Verlief op Amsterdam. Je vind haar verder op Hyves, Flickr en nog veel meer.

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Wat ontzettend gaaf! Dat een drang tot zoiets moois kan leiden. Ben heel blij met de nominatie…

    Social media slurpt heel veel tijd op..maar het is het allemaal zeker waard. Het maakt je slimmer, geeft je een goed beeld van de toekomst. maakt de band met je klanten en partners inniger en zorgt natuurlijk voor leuke feestjes!

    Tot in juni…Mag ik ook mensen nomineren? Dan nomineer ik graag Henk-Jan Winkeldermaat van http://www.punkmedia.nl...

  2. Natuurlijk mag jij Henk-Jan nomineren Anna-Maria, graag zelfs. Wel vraag ik je om het formulier te gebruiken voor de nominatie aangezien er 2 Awards zijn en er wordt gevraagd om een motivering (deze ga ik dan gebruiken in het artikel).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *