Henk-Jan Winkeldermaat genomineerd voor Dutch Social Media Star

Alweer de 3e nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

award-hank-jan-winkeldermaatHenk-Jan Winkeldermaat is genomineerd door Anna-Maria. Je kunt Henk-Jan en zijn bedrijf vinden op eventbranche.blogs.com, zijn persoonlijke verhalen vind je op zijn lifelog. Hij twittert regelmatig op @punkmedia, dat is ook de naam van zijn bedrijf Punkmedia.nl, shoot from the hip. Zijn werk maakt dat je hem vooral op foto en video sites vindt; Flickr, Blip.tv, Vimeo, YouTube

De motivatie van Anna-Maria voor deze nominatie:

Henk-Jan is iemand die hart en ziel geeft in alle projecten die hij onderneemt. Als filmer, fotograaf, journalist of blogger. Al jaren inspireert hij me met zijn woorden en beelden. Een lichtend voorbeeld hoe het internet een bedrijf een ‘gezicht’ kan geven. Ik lees mee als hij ’s nachts ploetert om de nieuwsbrief de deur uit te krijgen, als hij trots is op zijn vrouw (die meewerkt in de zaak) maar ook als hij weer aan het schelden is omdat Vimeo zijn filmpje niet wil opladen.

Hen-Jan is voor mij de personificatie van de ondernemer van de toekomst. geen gebakken lucht maar iemand van vlees en bloed die zijn uiterste best doet om voor de klant het beste van het beste te leveren.

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Het proces is als volgt:

  1. Op dit moment is er een ronde van nomineren waar jullie voor beide awards iemand mogen nomineren.
  2. Aan het einde van deze ronde maakt de jury een selectie van 10 genomineerden.
  3. Dan volgt er een ronde van stemmen, jullie stemmen op je favoriet uit de 10 geselecteerden.
  4. Uitreiking van de awards 11 juni 2009 ’s avonds na het Social Media Event.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik heb altijd veel geschreven over prijsuitreikingen en nominaties, en ook gefotografeerd en gefilmd… en nu weet ik dus hoe dat voelt, als genomineerde: erg lekker.

    Anna-Maria, bedankt voor je mooie woorden. Te gek! Ik heb het trots voorgelezen aan Monique, die me ook een dikke kus gaf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *