Jury heeft 4 genomineerden geselecteerd voor de Awards

Woensdag 13 mei was de jury bij elkaar voor de selectie van de genomineerden. De reacties van juryleden over de genomineerden over de nominaties waren zeer positief. Er kwamen hele andere blogs naar voren dan ze gewend waren. Dat is natuurlijk erg leuk.

Na behoorlijk wat discussie over de verschillen in de nominaties kwamen we gezamenlijk tot een keuze. We waren het er over eens dat er 4 uitsprongen in iedere categorie. Vier nominaties die echt passen bij het event dat bedoeld is voor de zelfstandige en eigenaar van een klein bedrijf. Mensen die bloggen en actief zijn in social media netwerken op een strategische manier om klanten te krijgen.

Om te stemmen ga je naar de pagina van de nominatie en gebruik je daar de stem knop.

Geselecteerd voor Dutch Small Business Blog Award

Geselecteerd voor Dutch Social Media Star Award

Je hebt de gelegenheid om te stemmen tot donderdag 11 juni 2009 18:00u. Later die avond zullen de awards worden uitgereikt op de borrel van het Social Media Event.

De stemmen van de jury en de stemmen van de bezoekers van deze site tellen ieder voor 50% mee in de uitslag. De vakjury gaat dus in beide categorieen bepalen wie No 1 t/m 4 is en de stemmen van de lezers zullen dat ook voor beide categorieen gaan bepalen.

De twee waarderingen worden bij elkaar opgeteld en daar komt een No 1 uit. Is er een gelijkspel dan geeft het aantal stemmen van de lezers de doorslag.

Als je wilt helpen om deze verkiezing meer bekendheid te geven in de media dan waarderen we dat enorm; blog er over, spreek jouw contact bij de krant of magazine aan, vraag of anderen er ook over bloggen.
Zo helpen we de geselecteerden aan veel aandacht voor hun nominatie.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Nu kun je op iedereen stemmen. Alleen positief overigens. De rode pijl (negatieve stem) geeft geen negatieve punten. Er komen gewoon 0 punten bij. De groen pijl geeft +1 punt.

    Is het handiger / slimmer / logischer dat je een poll hebt voor beide categorieen en dat je maar op 1 persoon kunt stemmen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *