Sigrid van der Hoeven over Personal Branding op SME09

award-sigrid-van-der-hoevenIn het programma van SME 2009 is Sigrid van der Hoeven opgenomen als spreker over Personal Branding. Zij gaat de deelnemers alles vertellen over de voor- en nadelen van Personal Branding. Waar maak je schaamteloze promotie voor jezelf als kleine ondernemer.

Sigrid schrijft op haar blog NQBlog samen met haar partner.

NQ Blog wordt gemaakt door Sigrid van der Hoeven & Erwin van Wingen. NQ staat voor NetQuotez, bureau gespecialiseerd in social media. NQ Blog gaat over internet en meer: Web 2.0 gerelateerde onderwerpen, leuke (of minder leuke) websites, etc.

Het blog is een aanvulling op de site van het bedrijf NetQuotez – gespecialiseerd in online reputatiemanagement en social media.

Sigrid blogt ook op haar eigen site. Ze is gepasioneerd over het onderwerp internet en met name social media en online reputatie.

Vorig jaar stond ze zelfs in de Quote als Business Babe.

Onlangs organiseerde ze zelf het congres Samen_werken 2.9 met alles over onderwerpen als crowdsourcing, het nieuwe werken, de netwerkeconomie en bijzondere samenwerkingsvormen.

Voor ons de perfecte expert om te vertellen over Personal Branding.
Na de presentatie van Sigrid (ongeveer 12 minuten) gaan de deelnemers in groepen van 6-7 mensen aan de slag met Personal Branding; waar ga jij promotie voor jezelf en je bedrijf maken, welke sites ben je aangemeld, hoe kun je dit verbeteren.

Lees de rest van het programma.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Inspirerende presentatie over allerlei soorten sociale netwerken. Wist niet dat er zoveel waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *