Stem op Jannetta Dorsman voor de Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Jannetta Dorsman is eigenaar van Ondernemers Resultaat en genomineerd door Chantal Coolsma.

Jannetta is te volgen op verschillende online netwerken zoals LinkedIn, Facebook, … . Je kunt Jannetta natuurlijk ook op twitter volgen via @jandor.
Haar blog vindt je op Jannetta.nl

Van de site:

“Ondernemers RESULTAAT helpt dienstverleners met passie voor hun vak bij het behalen van meer resultaat in veranderende marktomstandigheden.

Professionele dienstverleners (zoals makelaars, notarissen, advocaten, accountants, adviseurs, grafisch ontwerpers, fysiotherapeuten, etc), die zich realiseren dat ze ‘anders’ moeten werken, maar niet weten hoe”


De motivatie van Chantal Coolsman voor deze nominatie:

Erg goed bezig om social media in makelaars branche in te zetten.

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Jannetta wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *