Stem op Rico den Burger voor de Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Rico den Burger is student en freelance communicatiekracht en community manager van Ondernemerslog en genomineerd door Ondernemerslog.nl.

Rico is te volgen op verschillende online netwerken zoals LinkedIn, Facebook, … . Je kunt Rico natuurlijk ook op twitter volgen via @ricodb.
Zijn eigen blog/site vindt je op ricodenburger.nl/

Van de site:

“Ik help bedrijven met het vinden, binden en behouden van klanten en het ontwikkelen van de juiste communicatie- of marketingstrategie en de bijpassende middelen.”


De motivatie van Ondernemerslog.nl voor deze nominatie:

Rico verdient een prijs voor zijn werk voor Ondernemerslog.nl/blog Hij is de spin in het web, ‘self proclaimed’ community manager en dat klopt! Zonder hem zou het blog nooit zo ver zijn als het nu is, en het wordt nog mooier allemaal!

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Rico wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

16 reacties

 1. Hallo Hugo,

  Enorm bedankt voor je stem. Het is me een eer. En ik hoop natuurlijk dat jouw stem een voorbeeld mag zijn voor een heleboel andere stemmers.

  Groeten,
  Rico den Burger

 2. Uiteraard heb je ook mijn stem!!

  Ben tevens zo vrij geweest om, in het kader van campagne, mijn netwerk in te lichten en een berichtje achter te laten in een aantal Linkedin Groups 😉

  Groeten, Koen

 3. Natuurlijk heb ik dit S T E M A D V I E S ook doorgezet op LinkedIn en Twitter. Koen bedankt voor de tip…

  Rico de Dutch Social Media Star!!! Gelukkig is ‘ie wel heel gewoon en aardig gebleven…

 4. En omdat – I presume – niet iedereen op 10 juni bij de uitreiking in Maarssen is, stel ik sowieso een “Rico is onze Dutch Social Media Star – Ondernemerslog.nl/blog Borrel” voor… Locatie en tijd n.t.b. 😉

 5. He Rico,jij krijgt ook alle stemmen uit Groningen.
  Groeten en tot snel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *