Stem op Henk-Jan Winkeldermaat voor de Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Henk-Jan Winkeldermaat is eigenaar van Punkmedia en genomineerd door Laura Babeliowsky.

Henk-Jan is te volgen op verschillende online netwerken zoals LinkedIn, Facebook, Flickr, YouTube… . Je kunt Henk-Jan natuurlijk ook op twitter volgen via @punkmedia.
Zijn blog vindt je op punkmedia.nl

Van de site:

“Ik denk liever niet in hokjes, plak zo min mogelijk labels en voel me minder prettig in groepen. Ik kies voor bescheidenheid, wil mezelf niet op een podium zien, maar deel wel graag mijn leven met de rest van de wereld.

Mijn foto’s, video’s en teksten zijn vogel- en rechtenvrij en dus voor iedereen gratis te gebruiken.”


De motivatie van Laura voor deze nominatie:

“Ik nomineer Henk-Jan omdat hij onvermoeibaar en op bijzondere manier alle belangrijke IRL-Sociale Media ontmoetingen vastlegt en voor het nageslacht bewaart”

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Henk Jan wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Niet alleen een voorbeeldig blogger maar ook een inspirerend mens! Heerlijk met ‘m op stap te zijn en hem in z’n werk te zien! Voor mij is Henk-Jan dé Dutch Social Media Star!

  2. HenkJan is een karakter die de online olie en lijm is in live en online netwerken in de branche. Punkmedia springt eruit. De naam, de brnad, de vorm en met name de kwaliteit en originaliteit van de beelden die het verhaal vertellen ondersteund door informatie snippets die makkelijk deelbaar en verspreidbaar zijn. HenkJan is erin geslaagd om te pionieren en zonder zichzelf op de voorgrond te zetten als near relatime verslaggever een verbluffend goede kwaliteit (near broadcast ervaring) te bieden aan de gebruiker. Chapeau daarvoor!
    Grüezzi,
    @ruudwjanssen

  3. Henk-Jan ís social media. Door zijn geweldige gedachten en zijn oog voor het belangrijke ben ik verliefd geworden op internet en verslaafd aan punkmedia.

    Zonder drammerigheid en snobisme levert hij constante kwaliteit en maakt hij de wereld nog mooier. Hij verdient deze award … Geen twijfel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *