Stem op Jolanda Verburg – Dutch Small Business Blog Award

by Erno Hannink on 27 mei 2010 · 1 comment

in Dutch Small Business Blog

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Jolanda Verburg is genomineerd.

Dit zegt Jolanda over het blog:

“Doel van deze blogs en columns: Het is mijn ambitie om de wereld een beetje mooier te maken. Dat is eigenlijk heel eenvoudig: het begint namelijk bij jezelf, klein in je eigen omgeving. Ik richt mij vooral op het verbeteren van het werkklimaat met uitstapjes naar het sociale klimaat in de maatschappij.”


De motivatie van Jolanda voor deze nominatie:

“Ik adviseer organisaties over nieuwe ontwikkelingen die (vroeg of laat ook) van invloed zijn op de organisatie. Ik laat zien wat de consequenties zijn van het handelen van bedrijven en hoe ze daarop in kunnen spelen. Dit doe ik door bewustwording van het management en begeleiden van de rest van de organisatie. Daarnaast probeer ik met mijn leven en mijn bedrijf een voorbeeld te zijn van hoe je kan veranderen. Mijn inspanningen houden niet op bij het werk, daarom doe ik ook veel vrijwilligerswerk en probeer ik mijn directe omgeving te bewegen de wereld een beetje mooier te maken. (Tevens doel van mijn blogs en twitterberichten).”

Dit is het blog Jolanda Verburg:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Jolanda Verburg wilt stemmen.

[ratings]

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Erno Hannink 9 juni 2010 om 12:04

9 juni 12:00u stemmen is gestopt: 1 stem

Leave a Comment

Previous post:

Next post: