Stem op Martijn van Buren – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Martijn van Buren is genomineerd.

Dit zegt Martjin over het blog:

“De afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan die ik graag met je deel. Op deze Blog en op mijn website www.martijnvanburen.nl deel ik zoveel mogelijk kennis op het gebied van succesvol zakendoen en internet marketing. Met deze kennis en praktische tips wil ik je graag inspireren om jouw eigen dromen waar te maken en succesvol te groeien.”


De motivatie voor deze nominatie:

“Veelzijdig blogger met als doel ondernemende mensen te helpen hun doelen te bereiken mede door middel van de inzet social media en webmarketing. Vaste onderwerpen zijn de social media updates, online cursus social media marketing voor beginners en de movie of the day (via Twitter). “

Dit is het blog Martijn van Buren:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Martijn Verburen wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

67 reacties

 1. Hoi Martijn,

  Gefeliciteerd met de nominatie! Why? Because you’re worth it! 😀
  Het is fijn om een inspirator te hebben die niet alleen bezig is met z’n eigen business, maar veel tijd en energie steekt in het op allerlei wijze helpen van startende ondernemers.

 2. Ja maar natuurlijk stem ik op Martijn! Een voorbeeld voor mij… ik ben startende ondernemer en Martijn helpt mij ontzettend goed, zijn blog is een van de middelen die mij helpt bij mijn weg tot ondernemer!

 3. lieve Martyn
  natuurlyk stem ik ook ,erg mooi dat je genomineerd ben.
  blyf je hart volgen.
  lieve groetjes,
  ma.

 4. Martijn, mijn stem gaat naar jou omdat je het (nieuwe) economische principe van “geven” in woord en daad toepast!

  Succes,

  Petra

 5. Keuzes maken, ook de negatieve consequenties nemen, je doel bereiken en gelukkig worden. Dan ben je een leider. Gefeliciteerd met je nominatie!

 6. Vanaf het begin van mijn carrière als zelfstandig onderneemster en vanaf het begin van swinging.nl werk ik met heel veel plezier met Martijn samen. Er zijn vele bureau’s en vele bedrijven, maar een aantal dingen zijn wel heel onderscheidend te noemen voor wat betreft Martijn:

  * Zijn enthousiasme waarmee hij alle medewerkers van zijn bedrijf aansteekt en zo mogelijk ook alle relaties met wie hij te maken heeft

  * Zijn doorzettingsvermogen en inventiviteit om in alle omstandigheden er toch wat van te maken ook al zit het nog zo tegen of krijgt hij in eerste instantie een ‘nee’

  * Hij is erg punctueel. Hij zal altijd direct zijn afspraken nakomen, en laat niets liggen of aan het toeval over, zowel mondeling als schriftelijke afspraken.

  * Zijn heldere en duidelijke communicatie. Hij is er goed in om alle partijen altijd op tijd van de juiste informatie te voorzien, ook al heeft hij nog even geen antwoord op vragen. Hij zal altijd de koe bij de horens pakken.

  Vandaar mijn welgemeende stem!

 7. Hoi Martijn,

  Toppie man zo n nominatie, ik gun het je van harte!

  Succes!!

 8. Een man met een groot inspirerend hart!

  Dus het is geen probleem om te stemmen voor jou!

  Succes!!!

  Moya

 9. ‘Leef vanuit je kracht en leer anderen hetzelfde te doen’, de achtste eigenschap van effectief leiderschap van Covey, die pas jij dagelijks toe…..Mijn stem heb je!

  Veel plezier en succes!
  Groeten, Alien

 10. Hi Martijn,

  De professional is de amateur die nooit opgaf!
  Hierin begrijpen jij en ik elkaar…

  Je blogs zijn top en helpen mij me in mn richtingen bij te stellen voor succesvol resultaat.

  Ga zo door goos.

 11. Hoi Martijn,
  Natuurlijk heb ik op je gestemd, ik ga voor je duimen 🙂

 12. Martijn,

  Gefeliciteerd met je nominatie. Als het aan mij ligt is nu al duidelijk wie de winnaar wordt!

  Je blog is inspirerend, ontroerend, zet aan tot denken en zorgt regelmatig voor een lach op mijn gezicht.

  Groeten
  Carlo

 13. Martijn,

  Ik heb niet veel toe te voegen aan de woorden die hierboven geschreven zijn omdat ik er net zo over denk. Dank je wel voor de inspirerende blogs en succes!

  Marcel

 14. Gefeliciteerd met je nominatie Martijn ..natuurlijk stem ik op je. Zie je maandag!

  Succes,

  Anja

 15. Hoi Martijn, ik heb op je gestemd.
  Heel veel succes, je verdient het.
  Een lieve groet.

 16. Hoi Martijn,
  Geweldig dat je succesvol bent met iets waar je hart ligt.

  Succes, Lianne

 17. Door Martijn te volgen kunnen starters, mensen die overwegen te starten alsmede meer ervaren ondernemers gebruikaken van de ervaring die Martijn de afgelopen tien jaar heeft opgedaan. Helemaal top als je zelf het wiel niet hoeft uit te vinden en zo heel wat beginnershobbels kunt ontwijken. Daarnaast super inspirerend en waarschijnlijk voor velen de laatste zet gevend de stap te maken nu eidelijk zijn / haar dromen vorm te geven.

 18. Hoi Martijn, natuurlijk stem ik om jou. Als ik naar jou foto kijk, zie ik iemand die echt aan het genieten is.
  ga er voor.

 19. Martijn,

  Hier hoef ik nog geen seconde over na te denken. Tuurlijk stem ik op jou! Je hebt het meer dan verdiend. Succes en geniet ervan!
  Groet, Rowena

 20. Tuurlijk Stem ik op jou!! TOP dat je genomineerd bent!
  Hoop dat jij veel stemmen krijgt, je verdiend het!!!

 21. Dank voor de waardevolle tips van hedenmorgen! Het was een plezierige ‘les’.
  En…… een linkje naar onze website zou aardig zijn!

  Hartelijke groet,
  Els Esseveld

 22. Hoi Martijn,
  vanwege je inspirerende presentatie en lessen vandaag voor de weddingplanners heb je mijn stem gekregen!
  Groet,
  Wendy

 23. Bedankt voor de leerzame dag vandaag! En succes met het ontvangen van ‘the Award”.. !!! Groetjes Senna

 24. Hi Martijn,

  Bedankt voor een leerzame ervaring! Ik heb genoten van je presentatie afgelopen vrijdag!

  Groetjes, Laura

 25. jongen, zet m op…
  je verdient het om te winnen…harde werker!!!!

  liefs
  jacq

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *