Stem op Zlata Brouwer – Dutch Social Media Star Award

by Erno Hannink on 27 mei 2010 · 2 comments

in Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Zlata Brouwer is eigenaar van Zlata Strijkinstrumenten, een site vol informatie over… strijkinstrumenten. Haar blog staat hier ook.

Zlata is te volgen op verschillende online netwerken en blogs. Enkele online netwerken waar je kunt verbinden met Zlata zijn LinkedIn, Facebook, YouTube… . Je kunt Zlata op twitter volgen via @zlatabrouwer.


De motivatie voor deze nominatie:

“Enfant terrible in strijkinstrumenten maakt deze besloten conservatieve wereld voor buitenstaanders toegankelijk door zeer actief te zijn op internet en het schrijven van een blog en gratis ezine rondom strijkinstrumenten. Bijna alle relaties en klanten zijn voortgekomen uit gebruik van internet en social media.”

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Zlata wilt stemmen.

[ratings]

Be Sociable, Share!

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Martine 6 juni 2010 om 17:16

Jaaaaaaaa, ik stem op Zlata! 🙂

2 Erno Hannink 9 juni 2010 om 12:18

9 juni 12:00u stemmen is gestopt: 35 stemmen

Leave a Comment

Previous post:

Next post: