Stem op Annelies Verhelst – Dutch Social Media Star Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Annelies Verhelst is eigenaar van Insperide. Ze is genomineerd door Jaco Koster.

Annelies is te volgen op verschillende online netwerken en blogs. Enkele online netwerken waar je kunt verbinden met Annelies zijn LinkedIn, Facebook, YouTube… . Je kunt Annelies op twitter volgen via @anneliesje.
Ze blogt onder andere op haar eigen blog Anneliesje


De motivatie van Jaco voor deze nominatie:

“Ze weet haarfijn de vinger te leggen op de zwerende plek op het internet, de zelfverklaarde goeroe’s maken zoveel geluid dat de echte sterren worden verdrongen. Annelies heeft kennis van zaken en is niet bang om anderen de waarheid te vertellen. Wat mij betreft een stralende ster die ons de weg wijst.”

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Annelies wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *