Stem op Opvoeden en leven in de Nieuwe Tijd van Sophia Dijkhuis – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Opvoeden en leven in de Nieuwe Tijd van Sophia Dijkhuis is genomineerd.

Op de site:

“Sterrekinderen (indigo’s, nieuwetijdskinderen, kristalkinderen, regenboogkinderen) – ik houd het hier even op sterrekinderen – zijn die geweldig lieve en intuïtieve kinderen, die je leven helemaal op de kop kunnen zetten.”


De motivatie van Sophia voor deze nominatie:

“Ik nomineer mezelf, want het werk om mensen bewust te maken van hoe we onze kinderen op een verlichte manier kunnen opvoeden en zelf ook op een (meer) verlichte manier in het leven kunnen staan, is mijn levensmissie. Ik doe dit naast mijn normale werk als moeder en als taaltrainer (www.dutchlanguagecoach.nl) en heb er veel publiciteit door gekregen. Veel mensen lezen mijn blogartikelen, ik heb in korte tijd heel veel vaste abonnees ermee gekregen, ik word uitgenodigd om lezingen te geven en om in de media te spreken over dit onderwerp. Mensen zijn opgelucht als ze mijn blogs lezen en daar krijg ik een heel vervullend gevoel van. Een prijs winnen zou daarom nog een extra ‘boost’ geven aan dit werk! “

Dit is het blog Opvoeden en leven in de Nieuwe Tijd:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Sophia Dijkhuis wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hé dat is leuk! Ik heb geen stemmen gekregen, want ik heb niemand gevraagd om voor me te stemmen (niet aan gedacht), maar wel een heleboel bezoeken aan mijn weblog vanuit hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *