Stem op SayEbusiness van Stan Lenssen – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog SayEbusiness van Stan Lenssen is genomineerd door Marlies van der Meer.

Van het blog:

“Een inspiratiebron voor vrije werkers. Dat zijn al die enthousiaste starters, kleine ondernemers, freelancers, ZZP-ers en andere zelfstandige, individuele doorzetters die het beste uit zichzelf willen halen. SayEbusiness geeft stimulerende tips over hoe jij naar groot fortuin kunt groeien. Dat mag je letterlijk en figuurlijk uitleggen.”


De motivatie van Marlies voor deze nominatie:

“Ik lees blogs omdat ze voldoen aan 1 of meerder eigenschappen:
1) vol met praktisch toepasbare info
2) zetten je aan het denken/ bieden je inzicht
3) geven je een goed idee welke onderwerpen actueel zijn

Voor Stan zijn blog gelden vooral punten 2 en 3 (maar hij heeft ook wel praktische tips) MAAR ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik zijn blogs altijd lees omdat ze ook nog over een 4de eigenschap beschikken: steekt (met een vleugje humor) een hart onder je riem/ laat je zien dat je als ondernemer ook maar een mens bent :)”

Dit is het blog SayEBusiness:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op SayEbusiness wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

73 reacties

 1. ha Stan

  Ik verwacht dat mijn nominatie (die ik aan jouw te danken heb) ook goedgekeurd wordt. Natuurlijk was mijn eerste gedachte om op mezelf te stemmen MAAR eigenlijk voelt het beter om op jou te stemmen. En daarna ga ik gewoon mijn best doen om mijn achterban/vrienden/klanten/bloglezers/twittervolgers enthousiast te maken om op mij te stemmen.
  Succes en may the best blog win!

 2. Hi Marlies,
  Het voelt weer helemaal thuis. We komen elkaar overal tegen.
  Bedankt dat je zo ’n geweldige supporter bent. Ga ik belonen, tuurlijk. EΓ©n keer raden waar mij stem terecht komt. πŸ˜‰
  Vriendelijke vrije groet,
  Stan

 3. lees altijd deze blog als vrije werker, blijft boeiend en heb hier veel steun aan! super ! bedankt voor je inzet Stan en blijf vooral doorgaan.

 4. Dit is één van de weinige nieuwsbrieven die ik bewaar omdat ik ze (soms mÑÑnden later) nog wel ’s een keer lees – gewoon voor de inspiratie. Succes!

 5. Stan,

  Heldere en inspirerende blog, ik heb er veel aan en en daarom heb je mijn stem.

  Keep on doing what you do best!

  Jayne

 6. Dag Stan, goede morgen,

  Mijn stem gun ik je, omdat je een in balans mix toont van ‘common sense’, nieuwswaarde en ‘mildheid’ in je artikelen.

  Keep up the good work!

  groet
  Marianne

 7. Beste Stan,

  Ik lees regelmatig je blogs en er valt altijd wat van op te steken. Eenvoudige tips die eenvoudig verwoord worden, dus duidelijke taal voor iedereen.
  Alvast veel succes met je nominatie

  mvg,
  Koen

 8. Hoi Stan,

  Volgens mij heb jij al zoveel mensen op weg geholpen dat jij de eerste bent die deze prijs verdient!
  Voor mij ben je de winnaar! Het is je gegund

  Groet,

  Natalie

 9. @hans @Aline @Jayne @Henri @Egmond @Marianne

  Een beetje zenuwachtig ben ik aan het begin van deze middag weer eens naar deze plek geklikt? Zouden er een paar stemmen bij zijn gekomen? Misschien zelfs een nieuwe reactie geplaatst?

  En dan.. wat een feest! Ik zie jullie allemaal! Met geweldige reacties. Met aardige, lieve, persoonlijke woorden. Ik kan je haast niet zeggen wat voor gevoel dat geeft.

  Buiten miezert het misschien wat, maar op mijn werkplek schijnt een stralende zon en is het volop lente. Dankjewel, jullie allemaal! πŸ™‚

 10. @Koen @Natalie

  Hoi Koen, hoi Natalie, jullie reactie zie ik net binnenkomen, vlak nadat ik het bedankbericht hierboven heb geschrven. Wow, wat gaat het plots snel allemaal. Natuurlijk knuffel ik jullie ook nog even vanachter mijn zonnige plekje πŸ˜‰

 11. Hoi Stan,

  Geweldig je nominatie, dit is alvast een felicitatie waard!!!
  Het lezen van je mails is idere keer weer een heel prettig, inspirerend moment. Volop nuttige wetenswaardigheden en tips,
  geschreven met veel enthosiasme en vaart!!!!
  Ga zo door.
  Groertjes Dianne

 12. Hi Hans,
  Ja, je hebt me betrapt. Ik ben zo nieuwsgierig dat ik om half één ’s nachts nog even kijk. Gelukkig dat ik jou zo laat tref. Hoef me niet te schamen. Nog iemand die graag ’s avonds laat Bourgondisch leeft.
  Mijn dank is groot,
  Stan

 13. Toen ik mij aanmelde voor de nieuwsbrief van Stan Lenssen, wist ik niet dat zijn informatie mij zo kon boeien, dank daarvoor.

  Ik ben elke keer weer blij als de nieuwsbrief in mijn postvak valt en lees dan gretig wat hij mij, nu weer wil vertellen.

  Ik doe dit normaal niet zo snel, maar ik ben van mening dat Stan het echt wel verdient.
  gr Arno

 14. @Arno @HansvG
  Geweldig jongens, ik wordt steeds blijer aan deze kant. Echt, je kunt mij geen groter compliment maken dan me te vertellen dat je nieuwsgierig bent naar wat er in mijn artikelen staat als deze in je mailbox binnenrollen. Is dat niet waar iedereen die schrijft van droomt in deze tijd van info-overload?
  Bedankt,
  Stan

 15. Hallo Stan,
  Uiteraard heb jij mijn stem. De eerste blog die ik van jou las vergeet ik nooit meer en de reactie van jou die daar vervolgens op volgde al helemaal niet. Je bent niet alleen een goede schrijver en motivator maar je hebt ook echt interesse in de mensen waarvoor je schrijft en volgens mij heb je intussen wel een dagtaak aan het beantwoorden van alle leuke, positieve reacties die je krijgt. Mijn dag kon kon bij de eerste blog niet meer stuk en daarna volgden er de vele blogs waar ik telkens weer inspiratie haal.
  Bedankt, en ik hoop dat je dit bloggen nog heel lang blijft doen.
  Groetjes Jennie…

 16. Beste Stan,

  Natuurlijk heb ik op je gestemd!
  Ik lees regelmatig op je blog en volg tevens jouw succesplanner.
  Zeer inspirerend en vol met nuttige en handige tips!

  Heel veel succes met je nominatie!

  Met vriendelijke groet,
  Herm Reimerink

 17. @Jennie
  Hallo Jennie,
  In een van je eerste contacten op mijn blog heb je me ooit verteld dat je niet snel op een blog een reactie schrijft. Daarmee gaf je me een groot compliment.
  Tijd is kostbaar en krijg je maar één keer. Het is een groot cadeau dat je mijn stukjes leest en me daarmee telkens een stukje van dat kostbare bezit geeft.
  Jennie, je bent een van mijn trouwste en liefste volgers. Ik blijf je nog heel lang en met veel plezier stukjes van mijn tijd geven. Reken daar maar op, want ik wil nog vaak iets van je horen πŸ˜‰
  Groetjes,
  Stan

 18. @Herm
  Dankjewel Herm. Wat goed dat je ook de Succesplanner volgt. Ik ben blij dat je er inspiratie uit haalt. Telkens als ik dat hoor, krijg ik zin om weer een les te schijven. Weet je wat? Mooi moment om te pakken. Binnenkort rolt ie weer bij je in de mailbox.
  Vriendelijke vrije groet,
  Stan

 19. Ha Stan,

  Wat kan ik nog toevoegen aan al die reacties. Ik ga er plaatsvervangend bijna van blozen. En ik snap wel, dat bij jou het zonnetje blijft schijnen, al regent het buiten pijpestelen. En dat is nou net waarom jouw schrijfsels en tips ook zo uitnodigend blijven. Er schijnt altijd iets van zon doorheen, ze geven de vrije werker moed!! En daarom heb ik op jou gestemd.
  Lieve groet, Wil

 20. @Wil
  Ha die Wil,
  Nog zo’n lieve volgster. Dankjewel! Het werkt gewoon wederzijds: jullie geven mij het zonnetje, ik geef het dan weer zoveel mogelijk terug. Hier komen er twee: πŸ™‚ πŸ™‚
  Lieve groet terug,
  Stan

 21. Hallo Stan, ik heb net op je gestemd omdat ik altijd vrolijk word van je teksten. Dan denk ik: is het zΓ³ eenvoudig??? En kom dan tot de conclusie dat je gelijk hebt. Het is goed om er steeds bij stil te staan dat je dicht bij jezelf moet blijven. Succes! Laurien

 22. Het blog met de vele tips van Stan is zo goed afgestemd op het profiel van zelfstandige professionals. De benadering is altijd praktisch, eenvoudig en meteen toepasbaar. Zo maakte ik met de Succesplanner in no time een handig ‘prosperity plan’. Veel praktischer dan het ouderwetse, gewichtige ondernemingsplan, een handige leidraad waar ik iedere dag plezier van heb. Een echte aanrader!

 23. @Laurien @Michiel
  Wat leuk om te horen. Op twee heel verschillende manieren halen jullie waarde uit mijn schrijfsel. Geeft mij groot plezier. Thx voor jullie support. πŸ˜‰
  Vriendelijke vrije groet,
  Stan

 24. Hoi Stan,
  Natuurlijk heb je mijn stem ook! Ik lees je stukjes altijd met plezier. Ze zijn niet alleen goed geschreven, je eigen plezier als vrije werker spat er vanaf. En dat werkt aanstekelijk!
  Groetjes,
  SΓ©

 25. Ha die SΓ©,
  Wat geweldig al die lieve zussen. En hoe handig komt het nu uit dat ik er zoveel heb πŸ˜‰
  Ik koester je compliment enorm, want ik weet van welk schrijftalent het komt.
  Groetjes,
  Stan

 26. @Sonia
  Thank you so much for your good thoughts. Your vote is very special to me. I have learned so much from you (and still am and will be). Being nominated here is for a big part due to your lessons in http://remarkablemarketingblueprint.com/
  Besides that I am a raving fan of your blog writings. Love every word you write. You always make me smile πŸ™‚

 27. Beste Laura en Erno,
  In de intermediair van deze week schrijft Ben Tiggelaar over “de kunst van het goed kiezen” het volgende: “De inhoud is naar de achtergrond verdwenen en vaardigheden in het verkopen van jezelf zijn steeds belangrijker geworden.” Om uiteindelijk de Award te winnen, zijn natuurlijk de stemmen belangrijk maar hopelijk laten jullie ook de inhoud van de business blogs meewegen (en of in staat zijn om klanten aan te trekken). In dat geval maakt Stan een mega goede kans :)!

 28. Hi Stan,
  Jij had mijn stem al, maar toch even en berichtje voor jou van mij:
  Bedankt voor de mails van jouw Succesplanner! (Moest ik even kwijt πŸ™‚ ) Ze helpen mij enorm om mijn MISSION, DESTINY en COMMUNITY in kaart te brengen. Ik kijk uit naar les 6 ( de bonus les).
  Groetjes, Charlotte

 29. @Charlotte
  Hoi Charlotte,
  Jouw stem vind ik al heel mooi. Maar dan ook nog zo’n compliment erbij. Ik ben blij dat ik je zo kan helpen op je ondernemende reis. Les 6 gaat daar eigenlijk ook een beetje over. Dat zul je wel zien.
  Succes. Dat wordt een 10 voor je huiswerk. (Ja, vleierijtjes ben ik erg gevoelig voor πŸ˜‰ )
  Groetjes,
  Stan

 30. Stan’s enthusiasm is contagious !! …. and with his first hand experience he’s on to a winning formula.

 31. Hoi!
  Je hebt me gevraagd om te stemmen dus bij deze;)
  Het ziet er goed uit en veel succes aanstaande donderdag!
  En tot op de markt haha;)

 32. @William
  Hello William,
  How great to see you here! My enthusiasm is due to the lovely people in my surroundings. You give me so much back. Thank you and your lovely wife. See you soon πŸ™‚
  Stan

 33. @Meggie
  Meggie hoi, wat fantastisch! Ik kwam altijd al met veel plezier naar jullie kraam. Nu gaat het voortaan helemaal een feest worden. Doe ze allemaal de groetjes. Zaterdag kom ik verslag doen πŸ˜‰
  Groetjes,
  Stan

 34. Beste Stan,

  Zojuist op jou gestemd en ik vind je een winnaar, dus nu al voorhand: gefeliciteerd!
  Veel plezier alvast donderdag a.s.

  Hartelijke groet, Marlies Altink

 35. Hoi stan.

  Heb net mijn stem uitgebracht.
  Ik moet zeggen welverdiend..

  succes
  groeten Rob van Dessel

 36. Stan maakt gewoon een juweel van een weblog, boordevol met tips voor vrijwel elke ZZP’er en is ook nog eens buitengewoon productief. Een echte aanwinst voor het World Wide Web… !! Proficiat met je nominatie. Je hebt mijn verdiende stem gekregen.

 37. @Herman
  Herman, ik ben erg blij met je stem en met je reactie. Zoals ik overigens ook altijd erg blij ben met de uitstekende computersupport die ik steeds van je ontvang. πŸ™‚
  Vriendelijke vrije groet,
  Stan

 38. Since I met Stan last October, I’ve enjoyed his wisdom…something much needed for a budding entrepreneur myself. He shares his knowledge generously. I just know he’s on the brink of becoming famous πŸ™‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *