Stem op The Latest Story van Marion Pannekoek – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog The Latest Story van Marion Pannekoek is genomineerd.

Op het blog:

“The Latest Story is het weblog van de Nederlandse sieraadontwerper Marion Pannekoek. Gedachten over sieraden, kunst, architectuur, design, natuur, eten en andere zaken die mij inspireren in het leven.”


De motivatie van Marion voor deze nominatie:

“Een bevestiging voor mijn dagelijkse post zou voor mij een ontzettende stimulans zijn om door te gaan met iets wat ik heel leuk vind om te doen.”

Dit is het blog The Latest Story:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op The Latest Story wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

15 reacties

 1. Iedere dag bezoek ik wel even de blog van Marion. Ze weet zeer uiteenlopende onderwerpen, van kanotocht tot minimalistische woning, op een zeer eigen manier onder de aandacht te brengen. Het is onderhoudend en inspirerend om er de dag mee te beginnen.

 2. ook ik bezoek dagelijks de blog van Marion. Ze neemt me mee de wereld over, zo worden we op de hoogte gehouden van haar eigen werkzaamheden in en bij hun atelier maar door haar blog kom ik ook in Amerika. Kom ik bij verschillend kunstenaars langs maar ook meubelmakers of ontwerpers van tassen. Erg inspirerend en heerlijk om zo weg te dromen of meteen op reis te gaan…..

 3. Mijn dagelijks bezoek aan de blog van Marion is elke keer weer een verassing!
  Zij weet schoonheid op allerlei gebieden te vinden en te delen met ons.
  Marion, heel hartelijk dank!

 4. Marion heeft de gave om binnen een seconde te kunnen oordelen over schoonheid en kwaliteit. En heeft een goed oog voor details. Het is leuk dat ze deze gave door middel van haar blog met anderen kan delen.

 5. Het is bijna een verslaving, de site van Marion. Elke keer wanneer ik mijn email check en Outlook start open ik gelijk internet. De eerste site die ik opzoek is die van Marion. Ik ben altijd weer benieuwd wat ze te vertellen heeft. Het is inspirerend, vrolijk en breed.

 6. With impeccable style and taste, Marion has an incredible ability to find and write about everything I like and want! It is a real joy to read her latest discoveries I’m hooked!

 7. Hallo Marion, mijn stem heb je. maar op de link is het wel even zoeken waar ik moet klikken voor het stemmen. jou blog is heerlijk helder vormgegeven, goed overzichtelijk. groet, Franzis

 8. Met belangstelling voor sieraden en ontwerpers in het algemeen is het een verademing om te zien dat er nog mensen zijn die ‘mooie’ dingen waarderen. veel succes. groet Jaap

 9. hallo, marion!
  heb net je blog bekeken. werkelijk schitterend! ook de foto’s vind ik pachtig! heb een paar keer op het hartje geklikt om te stemmen. hopelijk was dat de bedoeling.

  veel liefs, ook aan jan
  joop en ildiko

 10. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie lovende woorden en stem!
  Geen idee of het gaat om de meeste stemmen gelden, ik ben in elk geval heel blij met het aantal wat ik heb. Het geeft mij de motivatie om door te gaan met iets wat ik heel leuk vind om te doen!

 11. Als ik even inspiratie nodig heb of mijn oog wil laten dwalen over mooie dingen en aangename gedachten, dan ga ik naar de weblog van Marion. Een minivakantie achter mijn computer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *