Stem op Martine de Jong voor de Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Martine de Jong is eigenaar van 10inc en mede-eigenaar van Buro Rust en Nooit meer wassen en genomineerd door Anna-Maria Giannattasio.

Martine is te volgen op verschillende online netwerken zoals LinkedIn, Facebook, Vimeo, Flickr en via Twitter @10inc.
Martine blogt op haar site 10e al sinds 2000.


De motivatie van Anna-Maria voor deze nominatie:

“Martine de Jong is uniek in haar soort.

Een bijna fataal mooie combinatie van goede smaak, talent, humor, passie en niet-makkelijkheid. Dat zie je niet zo vaak… en zeker niet bij een vrouw 😉

Martine is een oer-blogger die op haar blog graag dingen deelt met de mensen die er volgens haar toe doen. Geen pleaser…wel een blog met een dikke rode draad; verbazing, design, huiselijk geluk en de bulderlach.

Een ander avontuur van haar zorgt voor een domino-effect aan buldergelach.. namelijk haar Nooit meer wassen avontuur met Pieter Jouke zie www.nooitmeerwassen.nl

Op twitter is Martine @10inc en gebruikt ze social media niet alleen als pr-machine en koffie tafel maar ook als lifeline met haar op twitter aanwezige familie en collega’s met als resulaat mooie ping-pong tweets tussen stagiares, oma’s , man en zwager…

Samen met haar @Rust in de branding ( Ruben Steeman) maakt ze van het bedrijf @Burorust een begrip in de social media wereld.. via hun site zien we ze vastbijten in projecten en genieten van het resultaat van creatieve arbeid… mooi voorbeeld is de presentatie van het door Martine de Jong ontworpen boek Bloghelden van @frankmeeuwsen… Mooi, mooi, mooi!

Tot slot nomineer ik Martine de Jong om haar vastbijten en doorzetten… social media bedrijven is niet iets van zo nu en dan… Ze is consequent en stabiel van kwaliteit ondanks werk, kinderen en andere besognes. En dat maakt haar extra uniek. Stemmen dus!!!

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Martine de Jong wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Wow, dat klinkt goed. Als Anne Maria dit zegt dan ga ik je zeker volgen en kennis v jou nemen. Niet blindelings hoor maar wel
    omdat wat ze zegt me aanspreekt en goeie rolmodellen vaak schaars zijn . Suc6 met je nominatie,
    Ingeborg v Meggelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *