Stem op Leonie Linssen voor de Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Leonie Linssen is eigenaar van Verander je wereld en genomineerd.

Leonie is te volgen op verschillende online netwerken zoals LinkedIn, Mindz, Facebook en via Twitter @Leonielinssen.
Leonie blogt op Verander je wereld weblog.


De motivatie van Leonie voor deze nominatie:

“Sinds de start van Verander je Wereld schrijf ik maandelijks nieuwsbrieven over iets wat mij persoonlijk heeft geraakt en waarmee ik andere mensen iets wil meegeven. Een paar jaar geleden ben ik mijn weblog gestart en sinds vorig jaar ben ik actief op twitter. Feedback die ik vaak krijg is dat ik mensen met mijn nieuwsbrieven en columns inspireer, hen tot nadenken aanzet en stof tot nadenken geef. Het grootste deel van mijn klanten komen via internet en een veel gehoord commentaar is: steeds weer opnieuw kom ik je naam tegen, ik kom er niet onderuit: het was voor mij een teken dat ik echt naar je toe moest komen.

De grootste reden waarom ik denk voor deze nominatie in aanmerking te komen is dat zonder het bestaan van internet en de vele mogelijkheden die het biedt, mijn bedrijf geen enkele bestaansrecht had gehad. Met name, omdat mijn specialisme vrij uniek is (coachen bij ingewikkelde liefdesrelaties als polyamorie) en er een taboe rust op het hebben van andere relatievormen, waardoor mensen de stap anders moeilijk zouden zetten. Door het bestaan van twitter, linkedIn, mijn blog en mijn nieuwsbrieven komen mensen op een laagdrempelige manier met mij in contact.”

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Leonie Linssen wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. Ik denk het niet, ik weet het, je bent een ster. Vooruitstrevend en uitstralend naar iedereen die er open voor staat !

 2. Volgens mij zijn we allemaal sterren.
  Althans we zijn eruit ontstaan; onze oorsprong ligt daar.
  Dus ja Leonie, ook jij bent een ster. Maar wel een hele bijzondere natuurlijk!

 3. Liefje, je hebt mij alleszins geraakt door je manier van zijn en maandelijks door je nieuwsbrieven.
  Op die manier ben je dichtbij en heb je ook deel genomen aan het proces waar ik zelf in zit bij het tot stand brengen van mijn eigen massagepraktijk, DANK JE!
  Voor mij heb je de prijs bij deze al verdiend
  xxx Inge uit het Vlaams land

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *