Stem op Ron de Joode – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Ron de Joode is genomineerd door Barbara Kremers.

Van de site:

“Wie zijn kennis durft te delen, plaveit de weg naar toekomstige groei.” … Ik geef tips over schrijven en alles wat daarbij komt kijken, zoals taal, spelling, grammatica, correctie, research doen, uitgeven, marketing, promotie, inspiratie, persoonlijke groei, timemanagement en nog veel meer.


De motivatie van Barbara voor deze nominatie:

“Op de blog van schrijfcoach Ron de Joode staat bijna elke dag wel een nieuw artikel met gratis tips voor mensen die zelf een eigen non-fictie boek willen schrijven. Het gaat niet alleen over schrijven, maar ook de innerlijke belemmeringen die je weerhouden zonder focus op zijn niche te verliezen. De informatie wordt aangevuld met een autoresponder minicursus die je krijgt als je lid wordt van zijn nieuwsbrief. Door deze toewijding weet hij veel bezoekers aan te trekken en dat betaalt zich uit in groei.”

Dit is het blog rondejoode.nl:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Ron de Joode wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Hi Ron. Jij bent goed bezig. Elke dag zie ik wel waardevolle tips en informatie van je langskomen. Top!

  2. Geweldig Ron! You are meant to fly! Veel succes en ik hoor graag of je de prijs hebt gewonnen. Ga zelf weer aan de slag met mijn tweede boek schrijven, zal dan zeker je weblog bezoeken!
    Hartelijke, kleurrijke groet en een warme hug,
    Jacqueline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *