Stem op Weblab – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Weblab van Arjan den Boer en Wessel Spoelder is genomineerd.


De motivatie voor deze nominatie:

“In het Weblab delen de medewerkers van ab-c media innovatieve technieken om erfgoedcollecties digitaal te ontsluiten, presenteren en verrijken. Dit gebeurt met werkende demo’s en prototypes, gebruik makend van materiaal van musea, archieven en erfgoedinstellingen uit de eigen klantenkring en daarbuiten.

Nieuwe technieken die nog niet in de praktijk toepasbaar zijn – om technische, organisatorische of budgettaire redenen – worden hier op kleine schaal uitgeprobeerd. Technieken die aan de orde komen zijn onder andere: geo-toepassingen, mobiele toepassingen zoals Augmented Reality, fotografische technieken, 3D-modellen en visuele zoektechnieken. Het weblab is geen puur technisch weblog. De nadruk ligt op toegevoegde waarde, functionaliteit en gebruikerservaring van de toepassingen, maar de gebruikte technieken worden wel uitgelegd en gedeeld, zodat andere ontwikkelaars er ook mee aan de slag kunnen.

Er is een uitgebreide reactiemogelijkheid en integratie met Twitter.”

Dit is het blog Weblab:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Weblab wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *