viagra waar te koop levetiracetam middel tegen haaruitval sildenafil sildenafil sandoz bestellen kamagra-advies betrouwbaar

Maak je eigen online video om de fans te laten ervaren wie je bent – Henk-Jan Winkeldermaat

Met jouw gezicht op video, je hoort je eigen stem, het is eng.
Wat vertel je? Hoe vertel je het? Waar zet je het online?
Maar je wilt toch graag een korte video maken om te laten zien wie je bent en wat je doet.

We zien het aantal bedrijven dat zelfstandigen en ondernemers helpt een video-pitch te maken uit de grond schieten. Een video van 1 minuut waarin jij kunt vertellen wat jouw bedrijf doet voor je doelgroep. Deze bedrijven doen dat omdat de beelden die zij online zien “van miserabele kwaliteit is”.

Wat de video-professionals over het hoofd zien is dat de kwaliteit van het beeld niet het belangrijkste is. Het gaat om je verhaal. Het gaat ook niet om de pitch. Zo kom je weer op de traditionele manier van marketing. Zenden.

Video geeft de mogelijkheid tot interactie. Integreer video in je blog en de lezers kunnen jou nog intenser ervaren.

Veel zelfstandigen willen hun eigen online video maar zien op tegen de kosten. Maar er is niet meer nodig dan een cameraatje van nog geen 150 euro (of je eigen webcam) plus nog enkele goede ideeën om je eigen videostrategie vorm te geven.

Filmer Henk-Jan Winkeldermaat vertelt hoe. En je gaat aan de slag met je eigen script voor je eerste 1-minuut filmpje. Dit script is de basis voor je eerste video, daarna volgen er meer want je gaat ervaren hoe eenvoudig het is om een video te maken en online te plaatsen.

Henk-Jan op zijn blog over de presentatie:

De boodschap tijdens de presentatie zal zijn te starten met online video maken en daarvoor de mogelijk angsten te overwinnen en opzij te zetten om met je pratende hoofd op internet te staan.

Punkmedia over SME en online video from punkmedia on Vimeo.

Henk-Jan Winkeldermaat, op zijn visitekaartje staat: journalist, filmer, fotograaf, blogger en new media adviseur. Samen met zijn vriendin Monique van de Venne runt Henk-Jan sinds 1 januari 2008 het nieuwe media bureau Punkmedia. Gespecialiseerd in online video, fotografie en tekst (blogprojecten).

Geschoold als journalist (Tilburg), gewerkt bij De Gelderlander, Reed Business (hoofdredacteur FZ) en High Profile Uitgeverij (hoofdredacteur internet highprofile.nl). Henk-Jan fotografeert een kleine 20 jaar, maakt ruim 5 jaar webvideo en zit zo’n 15 jaar in het journalistieke vak.

Op 6 mei 2005 begon Henk-Jan met bloggen op eventbranche.blogs.com, en op 1 april 2010 startte zijn droom: Punkmedia Magazine. Mijn eigen platform waar ik mijn ervaring, kennis en (best behoorlijke) netwerk in de eventbusiness en nieuwe media wereld combineer met alles wat me inspireert.

Henk-Jan werkt met Laura samen aan een cursus Klanten krijgen met online video. In onderstaande video legt Laura uit waarom video zo belangrijk aan het worden is. Het gaat om transparantie, vertrouwen. Mensen doen zaken met mensen. De video is gemaakt door Henk-Jan.

Laura Babeliowsky over cursus online video from punkmedia on Vimeo.

Een voorbeeld van een eenvoudige camera, de Kodak Zi8

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *