Stem op MuseumFuture – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog MuseumFuture van Steven Kamminga, Lieke Ongering, Jan-Willem van Cappellen en Wendy de Bert is genomineerd.


De motivatie voor deze nominatie:

“MuseumFuture (een initiatief van ErfgoeDigitaal) is een vernieuwend weblog dat zich richt op nieuwe mediatoepassingen in de culturele sector met nieuwtjes, diepteartikelen en interessante en creatieve links. Iedere werkdag is er een nieuw artikel te vinden op deze blog. MuseumFuture probeert interactief met het publiek om te gaan door discussies aan te gaan op zowel Twitter (@MuseumFuture), LinkedIn als op het weblog zelf. Ook krijgen geïnteresseerden uit de culturele sector regelmatig de kans een gastcolumn te schrijven, om zo hun ervaring met innovatieve en vernieuwende initiatieven te delen met de lezers van MuseumFuture.

Het weblog legt gecompliceerde technieken en toepassingen op een laagdrempelige manier uit. Zo besteedt eindredacteur Steven iedere woensdag aandacht aan nieuwe ontwikkelingen van nieuwe en social media in de feature ‘Onder de Loep’. Van Twitter tot RFID, van Flickr tot Augmented Reality: alles wordt helder en kort uitgelegd, met tips en voorbeelden voor het gebruik in de culturele sector.

De medewerkers van ErfgoeDigitaal schrijven op MuseumFuture geregeld posts met hun eigen vakgebied of interesse als invalshoek. Zo zijn er op vrijdag de Friday’s Favorites met de favoriete links van Lieke, Steven, Jan-Willem en Wendy en gaan de medewerkers regelmatig met elkaar in discussie over actuele onderwerpen.

Voor musea, archieven, bibliotheken, erfgoedinstellingen en creatievelingen geeft MuseumFuture iedere dag weer de mogelijkheid om iets nieuws te leren en met een frisse blik de nieuwe ontwikkelingen te volgen.”

Dit is het blog MuseumFuture:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op MuseumFuture wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *