Stem op Nisandeh Neta voor de Dutch Social Media Star

by Erno Hannink on 4 juni 2010 · 90 comments

in Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Nisandeh Neta is eigenaar van Open Circles en genomineerd door Joop van der Knaap.

Nisandeh is te volgen op verschillende online netwerken zoals LinkedIn, YouTube, Facebook en via Twitter @opencircles.
Nisandeh blogt op Open Circles weblog en Business Boot Camp.


De motivatie van Joop voor deze nominatie:

“Nisandeh Neta heeft Social Media gebruikt om de omzet van zijn trainingsinstituut (Open Circles Academy) vorig jaar te verviervoudigen. Dit terwijl de meeste bedrijven worstelden met de economische crises.

Nisandeh heeft meer dan 2200 connecties op LinkedIn waarmee hij regelmatig contact houdt. In zijn LinkedIn profiel zijn meer dan 130 aanbevelingen van enthousiaste studenten. Hij opent frequent nieuwe discussies en draagt regelmatige bij aan lopende discussies in de 7 groepen die hij gecreëerd heeft en de andere groepen waarvan hij lid is.

Nisandeh gebruikt Twitter (@opencircles) op een zeer effectieve en unieke manier. Dit in tegenstelling tot andere ondernemers. Dit heeft geresulteerd in meer dan 5500 trouwe volgers (meer dan 220 volgers hebben hem opgenomen in hun lijst). Hij gebruikt Twitter met succes om van nieuwe volgers een opt-in te krijgen voor zijn snel groeiende mailingbestand.

Nisandeh stuurt wekelijks een nieuwsbrief die gekoppeld is aan een blog-post op zijn blog (businessbootcamp.nl/blog) Hij heeft een unieke stijl en benadering die communicatie bevordert en communities bouwt. Als gevolg hiervan zijn er tientallen en zelfs honderdtallen reacties op zijn blog-posts.

Nisandeh gebruikt YouTube (youtube.com/user/opencirclesacademy) om een brede bekendheid te creëren door het gebruik van video clips van zijn seminars en video aanbevelingen van enthousiaste deelnemers

Nisandeh gebruikt Hyves en Facebook om contact te houden met bijna duizend studenten uit de groep die van zijn trainingen geprofiteerd hebben.

Als resultaat van zijn Social Media activiteiten heeft Nisandeh interviews gekregen in de mei editie van De Zaak (#3) en in de juni editie van OneBizz. Sinds de lancering van zijn nieuwe website (www.businessbootcamp.nl) op 21 januari 2010 heeft hij meer dan 33.000 unieke bezoekers gehad, voornamelijk via Twitter Buzz, annonceringen op LinkedIn en via zijn blog. Dit heeft geleid tot het nu al meest succesvolle ZZP evenement in Nederland – de Business Bootcamp.”

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Nisandeh Neta wilt stemmen.

[ratings]

Be Sociable, Share!

{ 1 trackback }

Tweets die vermelden Stem op Nisandeh Neta voor de Dutch Social Media Star -- Topsy.com
4 juni 2010 om 23:55

{ 89 comments… read them below or add one }

1 anne marie potmeer 4 juni 2010 om 22:47

Met de bevlogenheid en het enthousiasme van Nisandeh steekt hij alle deelnemers aan. Je gaat bij hem weg met een power en enthousiasme wat je niet eerder in jezelf wist te vinden. Ik stem vol op hem!

2 Marina van der Veldt 6 juni 2010 om 09:01

Met enthousiasme en overweldigende energie inspireert Nisandeh elke keer weer de groep mensen die in de zaal zit. Ik stem voor hem omdat ik elke keer weer onder de indruk ben van de transformatie die hij in korte tijd teweeg weet te brengen bij de mensen. Ik voel me vereert om deel uit te mogen maken van zijn team.

3 Marina Schriek 6 juni 2010 om 09:06

Nisandeh is simply THE best and more important: he keeps giving lots of valueble information for my business! Great stuff!

4 Truus Dekkers 6 juni 2010 om 09:54

De manier waarop Nisandeh met wekelijkse mailings de Business Bootcamp 1000 deelnemers aantrekt is heel uitgekiend en erg inspirerend.

5 Baukje Westerlaken 6 juni 2010 om 11:08

Nisandeh weet mij iedere keer weer te boeien met de onderwerpen die langskomen in zijn LinkedIn mails. Ook al heb ik al een aantal trainingen gedaan bij hem, toch heb ik nog steeds interesse voor wat hij heeft te melden en hoe hij het ondernemerschap vorm geeft.

6 Jalada Goddijn-Koopmans 6 juni 2010 om 11:12

Nisandeh bereikt met zijn belangrijke boodschap zoveel mensen op een hele directe manier, daarom verdient hij echt een star! Wat hij te vertellen heeft, kan ieders leven drastisch ten goede veranderen: armoede de wereld uit! Iedereen kan en mág rijk zijn.

Door te laten zien wat hij zelf heeft gedaan, maakt hij het voor iedereen die met een open en welwillend hart luistert, op een eenvoudige manier bereikbaar.

En dat doet hij op een zeer betrokken, boeiende, ludieke en humorvolle wijze! Hij is bezig het taboe wat er op rijk zijn en praten hierover rust te doorbreken.
Hij deelt zijn rijkdom met iedereen die het wil horen! Grote Klasse!
Jalada

7 Deborah Smulders 6 juni 2010 om 11:56

Nisandeh leer, ervaart, maar deelt vooral datgene wat hij heeft geleerd. Dat gaat o.a. over social media en daarvoor gebruikt hij o.a. social media.

8 Jan Heeren 6 juni 2010 om 12:04

Open circles veranderd je leven, succes!

9 Halbert Karssiens 6 juni 2010 om 12:06

Nisandeh is zowel qua moreel als inhoudelijk ijzersterk. Zijn open persoonlijke benadering maakt identificatie met en kopieren van zijn succes makkelijk. De “guerilla” methoden voor marketing die hij overdraagt kosten bijna niets en zijn zo succesvol dat grote ondernemingen met grote budgetten het nakijken hebben. Verder werd mij duidelijk dat ik met mijn strategie niet mijn doelen voor toepassing van Feng Shui in Nederland aan het bereiken was. Deelname aan Master Entrepreneur heeft een heel nieuwe benadering en business processen opgeleverd aan een nieuwe groep ideale klanten. Zie http://www.corporatefengshui.net.

10 Michal 6 juni 2010 om 15:40

Voor mij is Nisandeh een leermeester op het gebied van ‘hoe social media businesswise te gebruiken’. Hij verdient de star!

11 Mariëtte Verlaan 6 juni 2010 om 17:22

Nisandeh is amazing. I still glow with the shared energy and inspiration of Business Bootcamp! It definitely reached me and encouraged my business to a next level and more. Hoorah, for such an inspiring and enthousiastic person. With love, Mariëtte

12 Gigi Loman 6 juni 2010 om 20:26

Nisandeh heeft in een hele korte periode via de social media 2 grootschalige trainingen onder de aandacht van entrepreneurs weten te brengen. En hij weet die aandacht vast te houden.
Daarnaast zijn de trainingen essentieel voor iedere business owner!Ik heb enorm veel geleerd en ben nog steeds aan het leren!

13 Anja 6 juni 2010 om 21:07

Nisandeh is such an amazing teacher, he is one of my role models.

14 Tom Simonis 6 juni 2010 om 21:22

Ik kom net thuis van een intensieve en heerlijk intressante cursus van Nisandeh: Passive Income Online. Hij weet waarover hij het heeft, brengt het in zijn geheel eigen prettige stijl en staat erg open voor suggesties van zijn omgeving zodat niet alleen wij van hem leren, maar ook andersom. Ook ik ben via Social Media bij hem terecht gekomen en door de laagdrempeligheid zijn Business Boot Camp gevolgd. Het gevolg is dat ik nu meerdere cursussen van hem volg die mijn persoonlijk leven maar voornamelijk mijn business op een hoger peil heeft gebracht. Petje af!

15 Anneke van Opstal 6 juni 2010 om 22:00

Nisandeh deelt zijn kennis, dit geeft bijzondere inzichten!
Dit zet je aan het werk om anders naar je handelen te kijken en natuurlijk te doen!!

16 Willem Timmermans 6 juni 2010 om 22:10

Er is geen betere !
Moest die er toch zijn, dan ben ik benieuwd wie 😉
Nisandeh zijn werk zal de komende jaren duidelijk worden via de mensen die nu bij hem op cursus en zijn geweest !

17 Peter Smith 6 juni 2010 om 22:24

Ook ik kom net als Tom net thuis van de Passive Income Online (PIO) maar dan droog;)

Zijn doel is om een betere wereld te creëren door mensen te helpen hun talenten te ontwikkelen en ten volle te benutten.

En daar slaagt ie wonderwel in!
En dankzij de sociale media ben ik met zijn Open Circles in contact gekomen.

18 Mirjam Sariman 7 juni 2010 om 00:26

Nisandeh leert je niets dat hij zelf niet toepast en leeft! Vandaar dat ik zeker weet dat de dingen die hij mee leert o.a. op het gebied van Social Media en Online Marketing me gaan helpen mijn business te laten exploderen. Ik heb nog nooit eerder een organisatie gezien die binnen 5 weken 1000 deelnemers voor een twee daagse training in een zaal kreeg (via Social Media). ARENA prepare, here he comes!

19 Aramik 7 juni 2010 om 00:30

Nisandeh Neta is DE EXPERT op’t gebied van Implementatie van Social Media en Marketing.

Hij krijgt mijn volle 100% stem omdat hij het afgelopen jaar heeft bewezen dat (het gebruik van)Social Media zijn bedrijfsomzet heeft verVIERvoudigd. Hij is de bezielende LEIDER achter de motor met zijn praktische en effectieve strategieën.

Business Bootcamp is HET BEWIJS van dit succes. Dit grootste ZZP Event is tot stand gekomen door het JUIST, EFFECTIEF en uiterst Strategisch gebruiken van Linkedin, Twitter, facebook en de wekelijkse nieuwsbrieven.

Nisandeh Neta is een fantastische Inspirator,’n innovatieve Ondernemers,’n geweldige spreker en de BESTE TRAINERS die ik ooit heb meegemaakt. Hij is op zoveel manieren UNIEK en bijzonder en BOVENAL een MASTER MARKETEER wat betreft het Marketen van de Business Bootcamp en alle gerelateerde trainingen.

Ik heb hem van heel dichtbij mogen meemaken en hij is een GENIE op het gebied van “uitvinden” en “uitdokteren” van praktische en effectieve ONLINE Marketingstrategieën en meegaan met alle trends rondom Social Media.

Hij heeft afgelopen jaar BEWEZEN dat Social Media heel goed gebruikt kan worden om zijn eigen Business GIGANTISCH te laten groeien, met als hoogtepunt het Organiseren van de meest succesvolle ZZP event van dit moment: Business Bootcamp.

Iedere ZZP’er MOET naar de Business Bootcamp en deze fantastische Trainer LIVE en op het podium meemaken. Hij geeft op”t podium ALLES wat hij heeft om ZOVEEL MOGELIJK WAARDE te geven aan zijn studenten en hij geeft OPENLIJK al zijn BEDRIJFSgeheimen en strategieen weer tijdens zijn trainingen.

Nisandeh Neta is een voorbeeld voor iedere ONDERNEMER die graag met zijn tijd/trends mee wil gaan. Zijn bereidheid tot het telkens reflecteren en veranderen van zijn bedrijfsprocessen, maken hem tot een TOPOndernemer en’n geweldige Social Media-expert!

Hij doet en DEELT wat anderen beloven te doen en te delen!

20 Kees van der Waal, ondernemerscoach voor MKB 7 juni 2010 om 04:58

Nisandeh heeft met zijn Open Circles Academy team alleen al in het verse 2010 ruim 2010 nieuwe ondernemers de ogen geopend met zijn enthousiaste en heledere workshops en trainingen op het gebied van (onder andere!) sociale media. Hoe ze werken, handige adviezen voor profielen, tips hoe social Media toe te passen voor Effectieve Marketing Zonder Budget en hoe hiervan een systeem te maken.

Slechts drie weken na de start van mijn nieuwe onderneming zat mijn allereerste workshop binnen 24 uur “vol” met maar liefst 21 man.

In de week eropvolgend groeide het aantal deelnemers zelfs tot 42. Voor het resultaat kijk http://www.mijnmkbcoach.nl/index.php/home

Zonder een enkele eurocent te investeren!! Zonder coldcalling, zonder colportage en zelfs zonder ontbijten! Uitsluitend door Linkedin correct te gebruiken dankzij de tips van Nisandeh.

Geen druppel op een gloeiende plaat dus maar een wezenlijke bijdrage voor bizarre resultaten!

Overigens het aantal mensen waarvan ik zeker weet dat Nisandeh de ogen heeft geopend zijn slechts de deelnemers aan zijn trainingen. Het werkelijke aantal waarop dit werk invloed heeft gehad is vele malen groter!

Als ik slechts naar mijzelf kijk dan heb ik op mijn beurt minstens 150 mensen heb begeleid op gebied van sociale media. In ruil voor sponsoring van SteppentegenKanker stimuleer ik persoonlijke profielen maar verzorg ik ook Directie Linkedin Lunches of marketingteam Linkedin workshops.

Tel daarbij op welk geweldig verschil diverse werving- en selectie-afdelingen konden maken voor zeer vele sollicitanten als gevolg van de Linkedin uitleg door MIJN MKB COACH (zie http://www.12weken.nl)

Ik durf eigenlijk geen schatting te maken van de impact. Op basis van bovenstaande getallen, het hoge doorvertelgehalte en het grote aantal professionele trainers, coaches en dienstverleners in de klantengroep van NIsandeh zal het snel richting de 200 000 nieuwe “social media”gebruikers gaan.. Een kwart miljoen klinkt leuker! Niet slecht in 5 maanden! Dank je wel!

21 Henriette Gelinck 7 juni 2010 om 08:46

Alle trainingen die ik bij Nisandeh gevolgd heb versterken elkaar. Doordat Nisanded in zijn communicatie met deelnemers en toekomstige deelnemers steeds laat zien hoe hij zelf social media gebruikt, gaan de mogelijkheden van social media waar ik niet mee opgegroeid ben, ineens een vaste plaats in mijn leven en in mijn business innemen. Alsof het nooit andersgeweestis.

22 Marijke van Dellen 7 juni 2010 om 09:14

Nisandeh heeft een heel eigen kijk op het gebruik van Social Media. Hij is daar ook zeer succesvol in. Daarom vind ik het belangrijk dag hij zijn boodschap kan uitdragen aan zo veel mogelijk mensen. De wereld zal daardoor ten positieve veranderen.

23 Arie van Herpen 7 juni 2010 om 09:33

Nisandeh ken ik inmiddels ruim een jaar, en waardeer hem als trainer en coach tijdens de diverse trainingen die ik bij hem volgde.
zijn manier van trainen en inspireren is uniek en aanstekelijk.
integer en betrokken, een voorbeeld voor alle trainers.

24 Jose Gieskes 7 juni 2010 om 09:56

Nisandeh is een schoolvoorbeeld van hoe social media ingezet kunnen worden ten behoeve van het geven van waarde aan klanten. Hij deelt zijn inzichten, maakt je bewust van hoe je zelf in een aantal zaken staat en helpt je naar een hoger niveau op vele terreinen.

25 Karen Voshol 7 juni 2010 om 10:10

Wat ik heb geleerd tijdens de trainingen van Nisandeh, (Business Bootcamp en Master Entrepeneur) en wat ik heb toegepast binnen mijn bedrijf, is mijn redding gebleken. Daar waar ik begin 2010 op het punt stond alles te verkopen, omdat ik een faillisement voor wilde zijn, ben ik nu op het omslagpunt terecht gekomen binnen mijn bedijfsvoering en langzaam maar zeker gaat mijn grafiek omhoog.
Als er één persoon is die deze award verdiend, is het Nisandeh!!

26 Anne 7 juni 2010 om 12:14

Nisandeh heeft mij veel bijgebracht over het gebruik van Social Media waarvan ik weet dat ik daar veel aan heb binnen mijn eigen bedrijf. Ontzettend bedankt, Nisandeh!

27 Edwin Glaser 7 juni 2010 om 12:24

Due to the positive energy Nisandeh initialized from within me in his courses I give my (voting) HEART.
He put me on the path to fullfill my maximum potential, it is my job to stay on it. I will have my 3D photo exibition coming friday/saterday during the hague jazz festival in Den Hague. Lets see if I can make things happen! Follow me on Twitter: 3Dphoto.

28 Tim Petra | PGD grafische dienstverlening 7 juni 2010 om 12:24

De manier waarop Nisandeh Neta social media inzet om binnen no-time zo’n 2000 mensen te laten inschrijven voor een Business Bootcamp, getuigt van het feit dat het hier niet alleen om een goede marketeer gaat, maar dat hij ook optimaal gebruik weet te maken met de middelen die social media biedt.

En waar dat in de toekomst allemaal naar toe moet leiden? Ik durf het eigenlijk niet te zeggen. Kom eens naar een Bootcamp en ervaar het zelf!

29 Boris 7 juni 2010 om 12:27

Nissandeh is the most inspiring and energetic coach I have ever seen.

30 Robert Kiemel 7 juni 2010 om 12:38

Nisandeh is niet alleen zelf een excellent gebruiker van de social media. Hij inspireert anderen dat ook te doen. Het heeft mijn visie hierop verruimt. Tevens ben ik anders gaan werken met LinkedIn, ben ik geïnteresseerd geraakt in Twitter en ben ik selectiever gaan lezen en initiëren. Deze week nog start ik een naar mijn idee zinnige discussie binnen de BBC groep van Open Circles en hoop ik daarmee anderen te stimuleren hetzelfde te doen op weg naar je eigen excellentie.

31 Esther Molenaar 7 juni 2010 om 12:46

Nisandeh weet mensen te bereiken voor waarde te geven. De tips die hij geeft getuigen van kennis van zaken.

32 Martijn van der Horst 7 juni 2010 om 12:52

Nisandeh zorgt via Social Media dat ondernemers meer uit hun bedrijf en talenten kunnen halen.

33 Anita Kist-Gieskes 7 juni 2010 om 12:54

Een inspirator en voorbeeld als het gaat om het inzetten van social media. De wijze waarop hij het inzet voor zijn Business Bootcamp is geweldig, hij bereikt daarmee onvoorstelbaar veel mensen. Het zal hem zeker helpen zijn droom te verwezelijken.

34 Vincent van Doorn 7 juni 2010 om 12:54

Nisandeh is een inspirerende coach die op een zeer heldere manier coacht en uitlegt hoe je marketingactiviteiten kunt implementeren in je eigen business. Zijn blogs zijn inspirerend om te lezen en zitten boordevol goede tips.

Hoop echt dat hij de award wint.

Groet,

Vincent van Doorn

35 Margit Mooijman 7 juni 2010 om 13:08

Nisandeh heeft veel kennis van Social Media het bijzondere aan hem is dat hij een sprekend voorbeeld van delen is. Hij deelt zijn kennis en laat zich leiden door de natuurwet van overvloed.
Hij gunt anderen ook hun succes en motiveert dit en verrijkt de ander met zijn kennis. Dit weekend hebben we weer een stortvloed aan informatie gekregen in de training Passive Income on line. Dank je wel!

36 pim van gils 7 juni 2010 om 13:12

Nisandeh en alle medewerkers maken het verschil door op volstrekt integere wijze zo ontzettend veel te geven dat je het wel moet doorgeven,lees delen met anderen.Simpelweg omdat je kopje overstroomt van alle inzichten die je krijgt.
Zij hebben me laten beseffen dat succces het vermogen is om je wensen in vervulling te laten gaan.

37 Tamara van der Weij 7 juni 2010 om 13:37

Nisandeh is een zeer energieke en inspirerende business coach, en ik ben nog niemand tegengekomen die op een zo samenhangende en gecoordineerde manier alle belangrijke sociale media gebruikt om waarde te leveren voor zijn contacten, en zijn eigen bedrijf.

38 Mirjam Stoffels 7 juni 2010 om 13:45

Via LinkedIn werd mijn aandacht gevestigd op de Business Bootcamp van Open Circles. Wat een inspirerend, energiek en leerzaam event! Sindsdien ben ik een trouwe volger van Nisandeh op Twitter. Van mij mag hij Dutch Social Media Star worden!!

39 Marlies van der Velde 7 juni 2010 om 13:51

De bootcamp, het boek, DVD en CD’s van Nisandeh en Vered Neta hebben mij geinspireerd en meer focus gegeven op mijn ondernemerschap. En het bewustzijn versterkt dat social media nog maar in de kinderschoenen staat… We ain’t seen nothing yet.

40 Karin van Zuilen 7 juni 2010 om 14:11

Nisandeh evalueert wat echt werkt in business, brengt het zelf succesvol in de praktijk en inspireert vervolgens vele anderen met zijn inzichten. Ook op het gebied van social media. Hij verdient de award!

41 Karin van Zuilen 7 juni 2010 om 14:15

Nisandeh evalueert vele mehoden hoe je succesvol kunt zijn in business, brengt het succesvol in de praktijk en inspireert vervolgens vele anderen met deze inzichten. Ook op het gebied van social media. Hij verdient de star!

42 Coby de Groot 7 juni 2010 om 14:23

Sinds Nisandeh met zijn team in mijn (business) leven is gekomen heb ik het gevoel in een rollercoaster te zitten. Zijn gedreven inspiratie is de motivator van mijn groeiende business !! Waanzinnig hoe gestructureerd Nisandeh de sociale media weet te benutten om niet alleen zelf, maar ook vele anderen hiervan te laten profiteren!
Hij verdient de Award!!

43 Frans Kofflard 7 juni 2010 om 14:33

Nisandeh Neta inspireert en coacht. Hij gunt de ondernemer zijn ondernemerschap en reikt daarvoor waardevolle instrumenten aan.

Zijn Business Bootcamp is aantrekkelijk in inhoudelijke zin en in financiele zin; voor een paar tientjes krijg je twee dagen lang een schat aan informatie en een forse dosis positieve energie op de koop toe.

44 Julian Paulina 7 juni 2010 om 17:19

Nisandeh deserve my vote multiple times.

He really knows what he is doing he practice what he preach and poses the art the brake the information down in a way it can be digest easily and afterwards retained for a long. Maybe not all he tells is new but by the way he tells it you have no other chance then to experience and feel it in the deepest level in your guts. Nisandeh has given a massive massive contribution to the entrepreneurs in holland.

45 Marja Smits 7 juni 2010 om 17:39

Nisandeh is samen met zijn team HET grote voorbeeld van de ultieme social media star. Hij benut de mogelijkheden van dit gebeuren optimaal en weet ze op een creatieve wijze ook aan te leren aan de grote groep ondernemers die hij inmiddels om zich heen verzameld heeft.
Hij verdient de star!

46 Ria van Vogelpoel 7 juni 2010 om 20:17

Ik ben het helemaal met mijn voorgangster eens en vind dat Nisandeh de star verdient. Ik heb de bootcamp van april bezocht en ben er nog vol van. Het heeft een geweldige indruk op mij achtergelaten, dat kan ik niet van veel mensen zeggen! Ik denk dat hij de ster eenvoudigweg al lang verdiend heeft.

47 Els Cappel 7 juni 2010 om 23:38

Wat moet ik zeggen.
Nisandeh VERDIENT een ster….en dat gaat hem hier ook lukken.

In 1 woord GEWELDIGE MAN…warme persoonlijkheid met power en gedrevenheid die je nog maar zelden ziet.

48 Astorita Burleson 8 juni 2010 om 03:25

Wat ik in Nisandeh bewonder is zijn enorme energie, het kunnen inspireren van velen en het mij letterlijk laten ervaren dat: “the sky is not the limit” en daarmee mezelf steeds te blijven uitdagen het beste uit mijzelf te halen. Mijn stem heb je dus niet voor 100, maar 1000%.

49 Frans Knoben 8 juni 2010 om 09:24

Van “mind to muscle”. Met zijn continue stroom van inzichten via zoveel media, zorgt Nisandeh ervoor dat “denken-doen” wordt. En dat gebeurt dan op zo’n bevlogen, stimulerende en energieke manier dat je steeds weer & meer wilt. Dank je Nisandeh en die ster is er wat mij betreft al.

50 Marina de Haan 8 juni 2010 om 10:29

Nisandeh is met Open Circles en Business Bootcamp zelf het beste voorbeeld van de trainingen die hij geeft. Hij leert ons de business te vergroten door o.a. het gebruik van social media en daarbij haalt hij zelf de hoogste conversion rates waar wij alleen nog van kunnen dromen! Maar met de eenvoudige tools die hij aanreikt en zijn inspiratie komen die dromen snel dichterbij! De energie op de Business Bootcamp is ongelooflijk!

51 Dinne van der Vlis 8 juni 2010 om 10:51

Mijn ontmoeting met Nisandeh in de drie dimensies moet nog plaatsvinden. De virtuele encounter is verpletterend inspirerend en overtuigend.

52 Christina van Oostrum 8 juni 2010 om 11:16

In een combinatie van Social Media en zijn persoonlijke inzet weet Nisandeh een hele grote groep mensen met een even zo grote verscheidenheid te bereiken en te verbinden met elkaar. Hij laat je ervaren dat succes en rijkom voor iedereen te bereiken is en dat vervolgens als wij ons success en rijkdom delen met anderen, wij samen een betere wereld kunnen creëren. Dat geeft hoop! Hij verdient een dergelijk award meer dan 100%.

53 Liesbeth 8 juni 2010 om 11:29

Ik ken niemand die zo gedreven en zo strategisch smart gebruik maakt van social media. Van Nisandeh kan en wil ik nog heel veel leren! Een werkelijke social media guru.

54 Heleen den Haan 8 juni 2010 om 11:40

Practise what you preach! Is op het lijf van Nisandeh geschreven. En het mooiste is: hij deelt zijn kennis en inzichten op een gedreven en inspirerende wijze! Niets geen boekenwijsheid dat blijft steken op ‘wat je moet doen’ , maar vooral heel veel praktische ervaring over ‘hoe je het moet doen’. Dat blijkt ook wel uit het succes van Business Bootcamp waarbij in een paar maanden tijd heel veel zzp-ers via social media geinformeerd zijn geraakt…
Veel social media experts kunnen nog wat van Nisandeh leren…. laat staan de mensen die er gebruik van maken maar nog onvoldoende het (soms nog verborgen) potentieel uitnutten. Wat mij betreft is er maar 1 kandidaat voor deze Award!

55 Josefine Logemann 8 juni 2010 om 12:04

Nisandeh en de rest van zijn team geven ‘geestverruimende’ en inspirerende trainingen. Een voorbeeld van gebruik van de fysieke en de virtuele wereld en ermee zeer succesvol te zijn. Helemaal super!

56 Reggie Verwey 8 juni 2010 om 12:05

Nisandeh heeft duidelijk gemaakt hoe je met social media ondernemend en informerend kan zijn. Zowel het delen van kennis, als het verruimen van de eigen netwerk zijn door hem naar een hoger dimensie getild. Na een kennismaking met Nisandeh en zijn gebruik van social media kun je niet anders dan het ook in te zetten voor eigen vooruitgang.

57 Corien Rodenburg 8 juni 2010 om 12:08

De kracht van Nisandeh is zijn creativiteit, structuur en discipline. De zorgvuldigheid en doordachtheid waarmee hij zijn organisatie en ook zijn sociaal media platform daaromheen heeft opgezet vind ik bewonderingswaardig. Ik leer veel van hoe hij systematisch slimmer in plaats van harder werkt. Een icoon van deze tijd!

58 ina 8 juni 2010 om 12:26

Bijzonder inspirerende man! Hoe hij de media in zijn algemeenheid gebruikt voor zijn doelen is absoluut slim te noemen. Met zijn doorzettingsvermogen en kracht een nominatie zeker waard.

59 Annemieke Rhee 8 juni 2010 om 15:08

Inspirator, motivator en levensveranderaar. Nisandeh weet als geen ander mensen te bereiken en hen te laten kijken naar de ongelooflijke mogelijkheden die er zijn als je de juiste tools hebt.
Hij reikt ze aan en maakt grote veranderingen mogelijk samen met Vered en het fantastische team dat hij om zich heen heeft.
Hij is DE expert op Social Media gebied en deelt zijn kennis en kunde met heel veel passie en plezier.
Choose the best; Nisandeh is!

60 Peter Blokland 8 juni 2010 om 15:37

Nisandeh is mijn stem waard omdat hij consequent zijn doelen nastreeft en hierbij anderen weet te inspireren.

Doe zo verder!

61 Jos Verheijden 8 juni 2010 om 15:46

Nisandeh heeft social media tot een doceerbaar vak gemaakt. Hij doceert vanuit zijn eigen ervaring. Hij laat eerst zelf zien hoe het werkt en leert het dan anderen.
Zijn overwinning zou een grote bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van social media.
Jos Verheijden van Verheijden Consult

62 Leon Brinkers 8 juni 2010 om 17:54

Nisandeh, heeft mij na twee bootcamps de Master Entrepreneur en nu de Business Elite Coaching, de ongekende mogelijkheden laten zien van het zakendoen. Vooral het gebruik van socialmedia heeft door zijn methodes ons bedrijf een enorme boost gegeven waarvoor ik hem nog lang dankbaar zal blijven.

Thanks Leon Brinkers @de opening

63 Lieve 8 juni 2010 om 18:02

Nisandeh Neta is een bijzonder man. Hij inspireert dagelijks duizenden mensen die hij onder meer bereikt via social media. Hij verdient deze award dubbel en dik. Zelden zo’n expert aan het woord gehoord die op eenvoudige wijze complexe thema’s brengt en daarmee het leven van mensen van allerlei achtergrond voor altijd verandert. Hij heeft mijn stem !

64 Els Cappel 8 juni 2010 om 19:44

Een man die zo bijzonder is…zijn gedrevenheid….het enthousiame wat je meekrijgt….

Ik dank degene die me op Nisandeh heeft gewezen. Mijn leven
veranderd er door….Hij zet me weer aan het werk. Niet omdat het moet, maar omdat ik het wil :-))

65 John Smits 8 juni 2010 om 19:55

Fantastisch hoe Nishenda zijn social media gebruikt om zijn business uit te breiden. Zeker zo belangrijk is dat hij de kennis deelt In zijn traningen brengt hij zijn enthousiasme over op de anderen

66 Hermien 9 juni 2010 om 00:34

Nisandeh heeft in de loop der jaren met zoveel mensen zijn kennis en ervaringen gedeeld en ook zodanig geinspireerd om het beste uit zichzelf te halen, dat hij deze onderscheiding als geen ander verdient.
BY DOING THAT HE IS CERTAINLY CONTRIBUTING TO MAKING THE WORLD A BETTER PLACE!!

67 Adrie 9 juni 2010 om 01:16

Nisandeh en Vera,
Jullie zijn een fantastisch team met een geweldige boodschap en gedrevenheid….Het komt vanuit jullie HART en jullie zijn ‘meesters’ in het creeëren en benutten van alle media.
Die prijs verdienen jullie.

68 Conny 9 juni 2010 om 08:49

Als er iemand deze prijs verdiend is het Nisandeh wel. Het is een inspiratie te zien hoe hij Social Media in positieve zin gebruikt om anderen te inspireren en gelijktijdig zijn business weet uit te bouwen. Hij wil dat iedereen zijn potentie ten volle benut en deze missie draagt hij keer op keer uit, met ieder bericht via Social Media. Nisandeh is met recht een Social Media Guru!

69 Ellen Croese 9 juni 2010 om 10:44

De meeste mensen práten er alleen over; Nisandeh zet social media werkelijk effectief in. In deze kille, onpersoonlijke media weet hij wél warmte en betrokkenheid over te brengen, omdat hij je inspireert en verder helpt.

70 Lena Tilman 9 juni 2010 om 10:59

Ik vind Nisandeh een geweldig voorbeeld van hoe hij zijn leven leeft, en met zoveel passie en plezier anderen altijd helpt en een voorbeeld is geworden.
Nisandeh weet op een positive manier met de Social Media om te gaan en wil andere graag helpen.
Ik heb veel van hem geleerd en zal ook in de toekomst graag nog veel van hem willen leren .
Ik vind dat hij deze prijs zeker verdiend voor al zijn inzet in alle opzichten die hij ons bied.

71 Bertine de Boode 9 juni 2010 om 11:03

Als geen ander kunnen Nisandeh samen met Vered en zijn team mensen met elkaar verbinden. Zowel “life” in een groep als door gebruikmaking van social media. Hun oprechtheid, eerlijkheid en gedrevenheid geven zoveel inspiratie en energie! Het is hartverwarmend en ook ontroerend om te zien waar zij voor staan: “to create a better world”. Met elkaar aan de slag dus! Dat de award een erkenning mag zijn voor het goede werk dat jullie doen.

72 Amal van Hees 9 juni 2010 om 11:41

Really inspiring multicultural oriented and world citizen. Making the future closer by giving us the feeling that we all are part of this global village. No matter where you are where you are coming from, you can succeed! Just be grounded here and now, believe in yourself and your capacities and the world is yours.

73 Jerrel 9 juni 2010 om 11:45

Nisandeh maakt op een intelligente wijze en vanuit de marketing filosofie doorspekte gedachte gebruik van social media. Het doet een beetje denken aan de wijze waarop Barack Obama de Amerikaanse verkiezingen heef gewonnen. Ook hier werd op een goed doordachte wijze gebruik gemaakt van social media met als enig doel: Winnen. Nisandeh vat “Winnen” op als het creëren van een Win-Win situatie. Blij te zeggen dat ook ik “lijdend voorwerp” ben geworden van de social media aanpak van Nisandeh/Open Circles Academy.

74 Carin 9 juni 2010 om 11:47

YOU say: Social Media
I say: NISANDEH NETA!!!!!!!

75 Erno Hannink 9 juni 2010 om 12:20

9 juni 12:00u stemmen is gestopt: 429 stemmen

76 Satish 9 juni 2010 om 13:01

Ik ken geen betere kandidaat!
Go Nisandeh!!!!

77 Debbie Houtman 9 juni 2010 om 13:53

Hoe kan dit nou? Er staat boven in de tekst:

Stemmen
Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Nisandeh Neta wilt stemmen.

Waarom is het stemmen een dag eerder gestopt?

78 Erno Hannink 9 juni 2010 om 14:44

@debbie. Dit kan als er 2 verschillende data worden genoemd. Op de pagina met uitleg over de awards staat 9 juni 12:00u. Er is door mij een vergissing gemaakt, mijn excuses.

79 Ferdinand de Grijs 9 juni 2010 om 16:25

Behalve een heel gedreven mensen zijn Nisandeh en Vered waar je veel van kunt leren qua ondernemerschap zijn ze ook heel betrokken. Ik hoop dat de nominatie ook verzilverd wordt.

80 Nadia 9 juni 2010 om 17:22

Ik wilde ook graag op Nisandeh stemmen. Het is fantastisch hoe hij gebruik maakt van social media. Ik wilde eerst niets met social media te maken hebben maar na het volgen van zijn trainingen, zie ik in hoe belangrijk het is en hoeveel effect het kan hebben.

81 Edsel Winklaar 9 juni 2010 om 17:48

Nisandeh verdiend deze prijs. Nisandeh is in mijn optiek iemand die complexiteit kan veranderen in eenvoud. Dat is ook de les wat we moeten leren, haal al het overbodige uit je leven en leer het leven te waarderen in al zijn eenvoud. Om dit te bereiken en anderen te inspireren het beste uit zicht zelf te halen en succesvol te zijn in business en prive maakt Nisandeh onder anderen gebruik van Social Media.

82 Karin vd Berg - Hulshoff 9 juni 2010 om 17:50

Graag stem ik op Nisandeh Neta, zijn visie en interactie zijn de beste in mijn omgeving. Nisandeh & Vered Neta hebben mij veel geleerd. Bedankt. Karin

83 Daniëlle Lambert 9 juni 2010 om 20:13

Nisandeh & Vered Neta, zijn ware inspirators, ze geven 300% om ons van hun kennis te laten profiteren. Enorm bedankt. Daniëlle

84 Rik Konings 9 juni 2010 om 21:03

Nisandeh krijgt mijn stem voor zijn bijzondere rol in Sociale Media.
Hij is iemand die zoals in al zijn business-gerelateerde activiteiten graag leert van zij die reeds succesvol zijn in deze nieuwe media.

Zijn methode van snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en verschillende stromen inzetten om mensen mee te nemen in zijn stroom om mensen het beste uit zichzelf en hun onderneming te laten halen. Hiermee draagt hij direct en indirect bij aan een mooiere wereld waarin velen hun droom waar maken.

Een positief aspect van Nisandeh zijn Sociale Media Strategie is dat hij niet bang is om fouten te maken. Als het geval zich voor doet en hij inziet dat een actie minder handig uitpakt dan is hij de eerste om dit toe te geven en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Als je zoals Nisandeh een boodschap te delen hebt waar mensen mee in hun kracht komen om het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen mag je daar ver in gaan van mij.

Gefeliciteerd met de nominatie en wens je veel plezier bij de uitreiking!

85 Hermina de Vries 9 juni 2010 om 21:54

Ik volg Nisandeh met name via twitter. Ik heb al zoveel van hem geleerd bij de trainingen van Open Circles. Zijn tweets houden die kennis en ervaringen levend. Gefeliciteerd met de nominatie! Ik blijf je volgen!

86 Piet Schenkelaars 11 juni 2010 om 08:19

Nisandeh heeft mij door praktische aanwijzingen laten zien hoe sociale media voor zakelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Veel dank hiervoor! En van harte gefeliciteerd met de nominatie!

87 Warenka van der Heijden 11 juni 2010 om 09:43

Nisandeh weet mensen via social media op een zeer positieve manier te prikkelen. Zijn tips via Twitter houden je als ondernemer scherp. Hij is in zijn benadering niet opdringerig en daarom wil je er ook echt mee aan de slag. Dank je wel! En natuurlijk gefeliciteerd met je nominatie en succes!

88 Dorien 5 juli 2010 om 13:09

In tegenstelling tot alle mensen hier, proberen ik en mijn collega, de nare droom: de workshop van Nisandeh en zijn vrouw, achter ons te laten en nooit meer aan terug te denken. Gedurende 3 dagen geen enkele bezieling gevoeld, slechts 1 grote ambitie om in de voetsporen (lees bankrekeningen) van de grote goeroes te treden. Na herhaaldelijke verzoeken om vooral nooit meer iets te vernemen, worden wij nog altijd aan deze nare dagen en onze stomme beslissing om in te tekenen herinnerd. Onze antistem krijgt hij daarom 2 keer!

89 Els Cappel 5 juli 2010 om 16:33

Dorien…en collega,

Ik weet niet wat de fam. Neta jullie heeft gedaan…..dat jullie zo boos
reageren.

Ik heb een totaal andere ervaring. Jammer dat jullie het hier willen
uitvechten…..

Groet Els

Leave a Comment

Previous post:

Next post: