kamagra bestellen nl vidalista 60 ervaringen sildalist wat kost viagra op doktersrecept kamagra schadelijk

Stem op Barbara Kremers – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Barbara Kremers is genomineerd door Ron de Joode.


De motivatie van Ron voor deze nominatie:

“Barbara laat op haar blog zien hoe ze haar passies – internetmarketing, gezondheid en dieren (honden) – op een zakelijke wijze met elkaar combineert. Ze brengt leuke en informatieve artikelen, boordevol tips en adviezen. Soms serieus van toon, feitelijk, zelfs tegen het journalistieke aan. Dan weer juist beeldend en uitermate humoristisch beschreven. Afgewisseld met fraaie graphics en nuttige of grappige videofilmpjes. De mix is prettig en goed leesbaar (de teksten lezen in elk geval lekker weg). Barbara is goed geïnformeerd, schrijft niet zomaar een paar woorden neer, maar onderzoekt zaken eerst grondig. Vooral voor ZZP-ers die online hun vleugels willen of gaan uitslaan en die (nog) geen kaas gegeten hebben van online marketing, is de weblog van Barbara een absolute aanrader! Reden voor mij om deze blog te nomineren!”

Dit is het blog Barabara Kremers:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Barbara Kremers wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *