Stem op Barbara Kremers – Dutch Small Business Blog Award

by Erno Hannink on 5 juni 2010 · 2 comments

in Dutch Small Business Blog

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Barbara Kremers is genomineerd door Ron de Joode.


De motivatie van Ron voor deze nominatie:

“Barbara laat op haar blog zien hoe ze haar passies – internetmarketing, gezondheid en dieren (honden) – op een zakelijke wijze met elkaar combineert. Ze brengt leuke en informatieve artikelen, boordevol tips en adviezen. Soms serieus van toon, feitelijk, zelfs tegen het journalistieke aan. Dan weer juist beeldend en uitermate humoristisch beschreven. Afgewisseld met fraaie graphics en nuttige of grappige videofilmpjes. De mix is prettig en goed leesbaar (de teksten lezen in elk geval lekker weg). Barbara is goed geïnformeerd, schrijft niet zomaar een paar woorden neer, maar onderzoekt zaken eerst grondig. Vooral voor ZZP-ers die online hun vleugels willen of gaan uitslaan en die (nog) geen kaas gegeten hebben van online marketing, is de weblog van Barbara een absolute aanrader! Reden voor mij om deze blog te nomineren!”

Dit is het blog Barabara Kremers:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Barbara Kremers wilt stemmen.

[ratings]

Be Sociable, Share!

{ 1 trackback }

Tweets die vermelden Stem op Barbara Kremers – Dutch Small Business Blog Award -- Topsy.com
5 juni 2010 om 13:16

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Erno Hannink 9 juni 2010 om 12:15

9 juni 12:00u stemmen is gestopt: 20 stemmen

Leave a Comment

Previous post:

Next post: