cobra erectiepil bijwerkingen vidalista ervaringen cialis prijs apotheek haar uitval

Winnaar Dutch Social Media Star 2010

Donderdag 10 juni zijn voor de 2e keer de awards voor Dutch Small Business Blog en Dutch Social Media Star uitgereikt. De avond daarvoor hebben we als jury de nominaties bekeken en beoordeeld. Hieruit kwamen een aantal dingen naar voren.

We hadden als jury een hele duidelijke nummer 1 en 2. Aan de andere kant was er een winnaar van het publiek. Deze kwamen niet overeen. Daarom wilden we ook aandacht besteden aan de runner-up en de publieksprijs.

  1. De winnaar van het publiek was: Nisandeh Neta: 429 stemmen
  2. Tweede plaats bij de publiek stemmen: Nelly de Jong: 297 stemmen
  3. Derde met stemmen van het publiek: Rico den Burger: 182 stemmen

Heel bijzonder dat deze mensen in een betrekkelijk korten tijd zoveel stemmen hebben verzameld. Niet alleen dat de mensen nemen ook de tijd om reacties achter te laten voor hun ster. Er was veel waardering voor van de juryleden.

De tweede plaats, de runner-up, is volgens het eindoordeel Martine de Jong o.a. via @10inc
De jury:

“Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Haar blog staat al sinds 1999 en ze gebruikt social media erg slim voor haar bedrijf Nooitmeerwassen. Ze zet de technieken van social media slim in.”

De winnaar:
De jury:

“Ze is een echte ster. Ze gebruikt de tools en de media voor haar netwerk en haar bedrijf. Je ziet foto’s van de evenementen die ze organiseert voor Puur Amsterdam en video’s. Je ziet ook foto’s en video’s van de evenementen die ze organiseert voor en met haar social media vrienden. Ze is persoonlijk en reageert naar anderen, dus sociaal.”

en de winnaar van de Dutch Small Business Blog Award is:

Anna-Maria Mantel-Giannattasio

Dit schreef Anna-Maria op haar blog Anna-Maria heeft gelijk:

Vanaf vandaag mag ik me Dutch Social Media Star noemen.

Eindelijk! Vorig jaar werd ik nipt tweede en werd ik verslagen door Petra de Boevere. Dat was niet makkelijk. Ik hou niet van verliezen. Als ik iets doe in mijn leven dan wil ik de leukste, de beste en meest geweldige zijn. Vermoeiend maar zo is het nu eenmaal. Nooit doe ik iets voor de helft…zonde van mijn levenstijd.foto Henk-Jan Winkeldermaat www.punkmedia.nl

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *