Jeanet Bathoorn spreekt over LinkedIn

Tijdens het Social Media Event gaat Jeanet Bathoorn vertellen over LinkedIn. Het belangrijkste zakelijk netwerk in Nederland met 1 miljoen geregistreerde profielen. Als er een online netwerk is waar je online te vinden zou moeten zijn is dat LinkedIn wel.

LinkedIn is niet alleen handig om jezelf te profileren maar vooral ook om oud-collega’s, oud studiegenoten, collega’s, concurrenten en je doelgroep te vinden.

spreker-jeanet-bathoornJeanet Bathoorn schrijft regelmatig op haar blog; Jeanet op het web’s Blog. Ze is expert op het terrein van internetwerving en Linkedin. Ze is verslingerd aan Twitter, de Poken, WordPress en aan bloggen.

Ze noemt zichzelf Linkedin expert, Twitterholic en Professional Trainer op vrouwenindemedia.

Jeanet heeft samen met Fernanda Wessels het trainingsbedrijf Pannelap opgezet.

Pannelap trainingsbureau is specialist in het werken met teams en teamrollen. Wij kiezen bewust voor de combinatie training en koken, omdat mensen zich tijdens kookopdrachten net zo gedragen als op de werkvloer. Wij gaan gericht met uw team aan de slag op basis van onze observaties.

Zeer leuk zijn ook de foto’s van de trainingen die ze geven.

Voor ons de juiste expert om de deelnemers te vertellen over een goede profilering op LinkedIn.
Na haar presentatie ga je zelf in jouw groep aan de slag met online netwerken; pas je profiel van LinkedIn aan zodat je opvalt, voeg een foto toe, maak eventueel een profiel aan op Mindz

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *