Stem op Schrijven voor Internet van Aartjan van Erkel – Dutch Small Business Blog Award

Deze nominatie voor de Dutch Small Business Blog was al even binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Aartjan van Erkel is genomineerd door Miranda Apeldoorn.

Op Aartjan’s weblog http://www.schrijvenvoorinternet.nl/ – staat:

Ik zie webtekst als een gerecht met 3 magische ingrediënten:

 • Verleiden
 • Simpel schrijven
 • Zoekmachinevriendelijk schrijven

Een heerlijk gerecht als je het goed klaarmaakt.
Ik blijf zoeken naar het beste recept.
Mijn zoektocht, én mijn vondsten lees je op dit blog.


De motivatie van Miranda Apeldoorn voor deze nominatie:

De tips die Aartjan geeft zijn ten eerste vaak ook echt nieuws voor me, en ten tweede goed direct toe te passen. 🙂

Dit is het blog schrijvenvoorinternet.nl/:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op de site van Aartjan tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Aartjan wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

17 reacties

 1. Altijd prettig om te lezen, leuk om te weten of over na te denken. Lekker praktisch ook! Complimenten!

 2. Van harte dank voor uw tips, het is altijd fijn om te lezen, enkele boeken die u aanraadt zitten al vol aantekeningen. Leuk, praktisch, kort. Complimenten. Ik hoop van harte dat de premie naar u gaat.

 3. ik gaf mijn stem graag aan jou: je durft te kiezen, ik zie je (ook door je blog) als een zeer geloofwaardige expert en professional en ik gun je nog meer bekendheid hiermee of (wat jij maar wil;). Je geeft praktische tips en ik leer van je manier van schrijven. Dank daarvoor!

 4. Terecht vriend, die nominatie. Conversiegedreven schrijven is, helaas voor mij maar goed voor jou, een schaars goed. Bij deze mijn stem. Tja als koning van het verleidelijk schrijven ga je gewoon winnen natuurlijk -)

 5. Wilde mijn stem uitbrengen maar zie dat t net te laat is.. Bummer!
  Aartjan, je bent erg goed bezig. Keep up the good work!

 6. Hi Ewa, het stemmen is inderdaad inmiddels gestopt.
  Toch bedankt voor je stem, ik tel hem er zelf virtueel gewoon lekker bij op 🙂
  Bedankt voor je complimenten, super!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *