Stem op Stephanie Ward voor de Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Stephanie Ward is eigenaar van Firefly Coaching en genomineerd door Joke Botman en later nog eens door Alison Day.

Stephanie is te volgen op verschillende online netwerken. Enkele online netwerken waar je kunt verbinden met Stephanie zijn LinkedIn, Facebook, YouTube… . Je kunt Stephanie natuurlijk ook op twitter volgen via @fireflycoaching.

Firefly Coaching is voor Expat Entrepreneurs en “Internationally Minded Small Business Owners”. Stephanie coacht klanten om meer klanten aan te trekken en hun bedrijf te laten groeien.

De motivatie van Joke Botman voor deze nominatie:

“Stephanie Ward van Firefly Coaching is een voorbeeld hoe actief te zijn in de social media. Stephanie helpt MKB-ondernemers om meer klanten te krijgen en meer winst te maken. Ze zet bijna dagelijks een ‘comment’ in de social media en geeft haar lezers veel informatie over goede websites of e-boeken voor bedrijven, of zakelijke ideeën om als ondernemer goed over na te denken.

En ze vertelt ondernemers hoe de social media te gebruiken; ze is ervan overtuigd dat deze media van levensbelang zijn voor een bedrijf om te groeien. Ze is een ‘queen’ op LinkedIn, YouTube, Facebook and Twitter! Artikelen van haar nieuwsbrief en haar blog zijn te vinden op haar website.”

De motivatie van Alison Day voor haar nominatie:

“Stephanie Ward of Firefly Coaching – because she not only gives inspirational workshops, (often picking up on tiny inspirational details that can be used to one’s advantage), but she also keeps up with and uses all social media possibilities to get her message across.”

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

(Noot: Erno Hannink heeft recent haar site en blog overgezet naar WordPress)

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Stephanie wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Stephanie made me feel very welcome at a recent networking event and has since kept in email contact with interesting and helpful articles and tips. An impressive presence!

  2. Stephanie is a fountain of knowlege and her monthly emails are such an inspiration. Her latest, about “getting started” is an excellent boost to my courage… and I have learned from her that it does not have to be PERFECT first time… but it could change everything. Thanks, Steph – you rock!

  3. Stephanie is the bee’s knees, the bomb, the rock star! Even if I spend 5 mins in her company I learn something. Her book on networking is fabulous and shows how networking is the root of all social media activity. She walks her talk and I am glad to have been able to vote for her for a change! You see, the first rule of networking is to GIVE and Stephanie gives and gives and gives. Thanks, Steph. For everything.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *