Stem op Els Vegter voor de Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Els Vegter is beeldend kunstenaar en je leest en ziet meer op haar site VegterArt.

Els is te volgen op verschillende online netwerken en blogs. Enkele online netwerken waar je kunt verbinden met Els zijn LinkedIn, Facebook… . Je kunt Els ook op twitter volgen via @huidlandschap.

Verder schrijft ze op Sarah op Twitter en op VK Blog

De motivatie voor deze nominatie:

Beeldend kunstenaar Els Vegter bereikt haar publiek via haar nieuwsbrief, door exposities, kunstpresentaties en via social media. Met linkedin, facebook en twitter vraagt ze niet alleen aandacht voor haar kunst maar laat mensen ook meelezen met haar avonturen op twitter, haar ontwikkeling in de kunst, het kunstzinnig proces in haar atelier en de lotgevallen in haar gezin. Ze werkt dagelijks aan het gelijknamige boek ‘Sarah op twitter’. Kortom een hardwerkende, creatieve duizendpoot die met passie en inspiratie het leven leeft.

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Els wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *