Stem op Edo van Santen – Dutch Social Media Star Award

by Erno Hannink on 26 mei 2010 · 4 comments

in Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Edo van Santen is eigenaar van Talk&Do.TV, een site vol met video opnames. Op de Talk&Do.tv vind je veel video interviews, presentaties, videoverslagen…

Edo is te volgen op verschillende online netwerken en blogs. Enkele online netwerken waar je kunt verbinden met Edo zijn LinkedIn, YouTube… . Je kunt Edo op twitter volgen via @edovansanten.


De motivatie voor deze nominatie:

Edo van Santen maakt sinds 2006 hele mooie video-interviews met ondernemers en ondernemende mensen. Video’s worden nu ook doorgeplaatst op Marketingfacts , Higherlevel en ACE-TV. Zijn motto: “Ondernemen is meer dan praten, ondernemen is DOEN!”.

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Edo wilt stemmen.

[ratings]

Be Sociable, Share!

{ 4 comments… read them below or add one }

1 els vegter 27 mei 2010 om 11:07

Edo, moet ik het nou tegen jou opnemen??? Wat een oneerlijke strijd. Ga ik nog harder mijn best doen in de lobby!

2 Ingeborg 27 mei 2010 om 19:20

Edo maakt mooie presentaties v mensen die de moeite waard zijn om te zien . Hij is als mens ook nog eens super begaan om je te helpen succesvoller te worden m je bedrijf dmv presentatie training voorafgaand aan je video opname…een aanrader dus

3 anna-maria 30 mei 2010 om 17:22

Edo is geweldig en weet gelijk tot de kern te komen. Een boefje met lef en een gouden hart… daar hou ik van!

4 Erno Hannink 9 juni 2010 om 12:18

9 juni 12:00u stemmen is gestopt: 20 stemmen

Leave a Comment

Previous post:

Next post: