what does viagra do kamagra kopen den haag haaruitval dermatoloog saw palmetto bijwerkingen haaruitval zwanger erectiepillen

Stem op Edo van Santen – Dutch Social Media Star Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Edo van Santen is eigenaar van Talk&Do.TV, een site vol met video opnames. Op de Talk&Do.tv vind je veel video interviews, presentaties, videoverslagen…

Edo is te volgen op verschillende online netwerken en blogs. Enkele online netwerken waar je kunt verbinden met Edo zijn LinkedIn, YouTube… . Je kunt Edo op twitter volgen via @edovansanten.


De motivatie voor deze nominatie:

Edo van Santen maakt sinds 2006 hele mooie video-interviews met ondernemers en ondernemende mensen. Video’s worden nu ook doorgeplaatst op Marketingfacts , Higherlevel en ACE-TV. Zijn motto: “Ondernemen is meer dan praten, ondernemen is DOEN!”.

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Edo wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Edo maakt mooie presentaties v mensen die de moeite waard zijn om te zien . Hij is als mens ook nog eens super begaan om je te helpen succesvoller te worden m je bedrijf dmv presentatie training voorafgaand aan je video opname…een aanrader dus

  2. Edo is geweldig en weet gelijk tot de kern te komen. Een boefje met lef en een gouden hart… daar hou ik van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *