Stem op Laat je relatie sprankelen van Caroline Franssen – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Laat je relatie sprankelen van Caroline Franssen is genomineerd door Carin Biegnole.

Van de site:

“Met de Relatie APK® trek ik in één middag (hardnekkig) vastgelopen relaties weer vlot. Ik laat haarscherp zien wat ieder van jullie kan doen om een betere relatie te krijgen. Door die actieve, verhelderende aanpak bereiken we concreet resultaat.
Jullie relatie gaat weer sprankelen.”


De motivatie van Carin voor deze nominatie:

“Ik lees de nieuwsbrief en het blog altijd en haal er steeds, verbazingwekkend, iets nieuws en of relevants uit. Het is de beste nieuwsbrief die ik ken.”

Dit is het blog Laat je relatie sprankelen:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Caroline Franssen wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

12 reacties

 1. Ik stem op Caroline omdat zij een missie heeft, waarbij zij relaties hun balans en gelijkwaardigheid weer terug geeft.
  In deze tijd waarbij 50% van de geregistreerde relaties strandt, een noodzaak als je ook het leed vd kinderen in ogenschouw neemt.

  Bijzonder is dat zij snel tot de kern komt en haar klanten inzicht geeft in elkaar en daarmee begrip in slechts 1 bijeenkomst! Naast dat ze heel veel passie heeft voor haar vak en de mensen die bij haar komen, is ze ook een innovator pur sang!

  Met haar blog’s zet ze mensen aan het denken en wellicht dat ze alleen al daardoor al relaties heeft gered zonder dat ze het zelf door heeft.

 2. De nieuwsbrief van Caroline is helder, professioneel en het zijn soms zo voor de handliggende tips dat ze vergeten worden om in te zetten in een relatie die even stug verloopt of diep in de problemen zit.
  Zowel voor mijn eigen relatie als voor mijn cliënten gbruik ik onderdelen die als eye-opener kunnen werken.
  Ik vind het een terechte nominatie en hoop dan ook dat Caroline in de prijzen valt

 3. Iedere relatie heeft zijn ups en downs, de blog van Caroline lees ik graag omdat het vaak zo herkenbaar is en toch weer inzicht geeft en handvatten om het bij mijn eigen relatie op een andere manier aan te pakken (of juist niet natuurlijk…;-)) De manier waarop ze schrijft is praktisch en pragmatisch en verveelt niet. Helder en to the point. Daarom gun ik haar de Dutch Blog Award van harte!

 4. Caroline en haar blog zijn geweldig, vooral de no-nonsense approach voor sensitief issues in relaties. Zij kan er luchtig en prikkelend over schrijven. Hiermee draagt ze je zo over de drempel !
  Succes Simone

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *