Stem op Nelly de Jong voor de Dutch Social Media Star

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Social Media Star. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die opvalt in het gebruik van Social Media voor haar/zijn bedrijf. Meer informatie over de award.

Nelly de Jong is eigenaar van Confront en genomineerd door Sint Smeding.

Nelly is te volgen op verschillende online netwerken zoals LinkedIn, Xing, VrouwenWoensdag, … . Je kunt Nelly natuurlijk ook op twitter volgen via @nellydejong.
Nelly blogt op Confront.nl actueel.

Van de site:

“Mijn passie is het begeleiden van mensen met werk- en levensvragen. Dat doe ik al meer dan twintig jaar met veel plezier. Als coach ben ik aangesloten bij de Vrouwenwoensdag en als jobcoach bij Indipenda, een internetcommunity voor gescheiden vrouwen. “


De motivatie van Sint voor deze nominatie:

“Bijna alle nieuwe klanten van ConFront zijn afkomstig van de website. Voor Nelly de Jong is het internet een erg belangrijke rode draad in het onderhouden van haar netwerk en het werven van nieuwe klanten.

De nieuwsbrief van ConFront met ruim 1500 leden wordt zeer hoog gewaardeerd en de website kent vele manieren waarop bezoekers worden geactiveerd, zoals de mogelijkheid om te reageren op artikelen, online testen te doen, in te schrijven voor trainingen via de agenda, inspiratiekaarten te trekken en wenskaarten te bestellen. Daarnaast is Nelly actief op Twitter en bij diverse online communities (zoals LinkedIn, Xing en KvKNetwerk) om zichzelf te presenteren en kennis over haar vak en het ondernemerschap te delen. Ook dit levert veel waardevolle nieuwe contacten en verkeer naar de website van ConFront op.

In alle vormen waarop Nelly de Jong gebruik maakt van het internet staat de persoonlijke touch die ook zo kenmerkend is voor haar bedrijfsvoering centraal. Al deze activiteiten zorgen ervoor dat ConFront er een trouwe community is gevormd rondom de website van het bedrijf en dat er nauwelijks nog via traditionele media geadverteerd hoeft te worden om ConFront onder de aandacht te brengen. ConFront is een voorbeeld voor ondernemers die meer willen bereiken via internet.”

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren.

Stemmen

Er kan gestemd worden tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartje als je op Nelly de Jong wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

55 reacties

 1. Ik lees met veel plezier en interesse nelle de jong haar site.
  Op dit moment heb ik geen direkt contact maar als de nieuwsbrief binnenkomt is het altijd weer een verassing welke onderwerpen aan bod komen.

  vriendelijke groet,
  t. venema

 2. Ik heb bewondering in wat voor tempo zij haar bedrijf van de grond heeft gekregen. De nieuwsbrieven lees ik altijd. Zou leuk zijn als ze zou winnen.

  Inge Karg

 3. Knap hoe Nelly onderneemt, de koe bij de horens vat en toegankelijk schrijft over soms lastige thema’s. Mijn complimenten!

 4. Stem op onze liefste moeder,
  she’s the best she’s the greatest!

  with love,

  e&c.

 5. Nel je doet goede dingen.
  Ik lees je nieuwsbrief altijd met plezier en pik er de dingen uit waarvan ik denk daar kan ik wat mee.
  Zo doe ik mijn voordeel dus met jouw informatie.

 6. Ik lees de site graag, werk in loondienst maar wil op termijn een eigen coachingspraktijk starten, gericht op mensen met huidproblemen of allergiën. Herintreders, re-integratie, leren leven met deze (zichtbare!) beperkingen, het moet nog wat vorm krijgen en de site van Nelly helpt me daarbij.
  Bedankt en natuurlijk krijg je mijn stem!
  Désirée van Wegen.

 7. Heb nog niet zo lang geleden kennisgemaakt met ConFront Coaching, maar ben na een aantal nieuwsbrieven te hebben ontvangen erg blij dat ik de website van Nelly op een vrij eenvoudige manier via google heb weten te vinden. Super!

 8. Regelmatig bezoek ik de site van ConFront en ik volg Nelly op Twitter. De nieuwsbrief lees ik graag, deze is duidelijk en informatief.
  Heel veel succes, Nelly!

  Freonlike groetnis,
  Wopkje

 9. Nelly: integer, kanjer van een meid die weet aan welk touwtje ze moet trekken om beweging te genereren. Petje af voor wat je in korte tijd op poten hebt gezet en in wat je bewerktstelligt bij mensen.

 10. Nelly is een vrouw die heel veel aandurft die gebruik maakt van wat ze tegen komt in het leven die heel doelgericht te werk gaat en met goed resultaat! gefeliciteerd!!

 11. Indrukwekkend hoe actief Nelly communiceert. Daarmee weet ze steeds weer mensen te binden en te boeien, met als resultaat een bloeiend bedrijf. Ik heb haar digitale nieuwsbrief vanaf het begin ontvangen en kan me geen enkele keer herinneren dat ik de inhoud niet op zijn minst even snel gescand heb. Complimenten!

 12. Verfrissende website met een authentieke uitstraling! De inspiratiekaarten prikkelen iedere keer weer tot een stukje zelfreflectie. Succes!

 13. Nelly heeft een heel duidelijke website, waar ontzettend veel informatie op staat, die heel gemakkelijk te vinden is door op de gearceerde woorden te drukken. Ik heb Nelly meegemaakt als coach, waar ze erg inspirerend en confronterend was. Nelly je maakt de naam van je bedrijf waar! Succes met je nominatie!

  Groet Cobi

 14. Nelly, je bent voor mij een inspiratiebron en een bron van positieve energie. Ik ben altijd blij om je nieuwsbrief te ontvangen en te lezen. Er staat zoveel waardevolle informatie in, iedereen kan er zijn voordeel mee doen…

 15. De confront website is een boeiende en inhoudelijk sterke site.
  Ik ben blij dat ik lid ben geworden en de extra inhoud kan gebruiken.
  Ook stuur ik mijzelf elke dag een inspiratie kaartje om de dag mee te beginnen.

 16. Als beginnend coach vind ik het heel prettig om gebruik te maken van de dingen op haar site. Heb nu net haar kaarten besteld en ontvangen en vind ze fantastisch!

 17. Nell heeft een zeer sterke persoonlijkheid. Ik heb met veel plezier op haar gestemd.

  Cheeers!

 18. Ik heb Nelly leren kennen bij de vrouwenwoensdag, ook als zo’n leuk concept! met veel plezier lees ik elke keer weer haar nieuwsbrief! succes Nelly

 19. Ik heb Nelly ook leren kennen via een vrouwenwoensdag en daarna een cursus gedaan Licht op Gewicht. Heel veel van haar geleerd, ze weet altijd de goede vragen te stellen zodat je zelf tot denken wordt gezet over een juiste oplossing. De nieuwsbrief en de website lees ik altijd graag, er is heel veel informatie te vinden.
  Altijd leuk om een kijkje te nemen.

  Succes met het winnen van de award ( dit gaat natuurlijk zeker lukken).

 20. Hoi Nelly,
  Ik gun jou van harte je award ! Jij helpt ons om de wereld mooier te maken . We zijn allemaal mensen met ongelooflijk goede eigenschappen( zou ik verleden jaar van mezelf nog niet durven zeggen), en … valkuilen ( en toch zie ik mezelf graag!). Ze leren ontdekken bij onszelf en ook zien in een ander helpt om er te ‘staan’ in deze wereld.
  Groetjes uit België, Leen

 21. Ik ontvang de nieuwsbrief op mijn werk e-mail. Er is altijd wel een onderwerp bij waar ik iets mee kan en wat me stof tot nadenken geeft. Ik geef me incidenteel op voor een vrouwenwoensdag en tot mijn spijt te weinig. In het najaar zijn er weer een aantal leuke avonden bij, dus wie weet…;-)

 22. Via de website van het vrouwennetwerk kreeg ik de digitale nieuwsbrief door gestuurd. Wat ik zo leuk vind is het trekken van een persoonlijke inspiratiekaart en om dan te wachten op het onverwachte via de mail. Ik ervaar de boodschap die dan via de mail komt als een nieuw lichtje in mijn bewustzijn. Ik ben geboeid door onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling en gevoelig voor taal en de manier waarop de artikelen geschreven zijn in de nieuwsbrief ervaar ik als open en positief. Ben benieuwd naar de uitslag!

 23. Via willen naar kiezen naar doen (Ofman) naar daadkracht, ondernemerschap en een aansteklijke energie.

  Succes met je nominatie, vergeet daarbij jezelf niet!

 24. Nelly is een van de Vrouwenwoensdag.nl coaches. Uit de feedback op onze evaluatieformulieren blijken Nelly’s uitstekende coachings- en trainingskwaliteiten. Haar workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, werk en ondernemen zijn al bezocht door heel veel enthousiaste vrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat Nelly’s website en marketing een grote rol spelen in de werving. Top, hoe meer mensen zij bereikt, hoe meer mensen plezier en baat hebben bij haar diensten en die van Vrouwenwoensdag. Succes, Nelly!

 25. de nieuwsbrieven en kaarten van Nelly zijn heel plezierig, duidelijk en ondersteunened in mijn werk als interactiecoach. De positieve insteek motiveren mij om vooral inhoudelijk na te denken over mijn handelen en denken. Dank je wel voor deze regelamtige cadeautjes!

 26. Ik vind het elke keer een kadootje als ik de nieuwsbrief ontvang.
  Het geeft me veel ideeën en inspiratie. De ontvangst van een inspiratiekaart maakt dat je even stil staat bij jezelf in hectische tijden. Dat alleen al is reden voor mij op Nelly te stemmen.

 27. Ben helemaal in voor communicatie en zie bij jou mooie onderwerpen voorbij komen. Zou je graag eens ont moeten.
  het is een hoop gereis dus ben er nog niet toe gekomen. Krijg toch inspiratie van jou werk dus is het ook weer dichtbij.
  succes een hartelijke groet van Carola

 28. Nelly’s nieuwsbrieven geven altijd weer stof tot nadenken en nieuwe inspiratie! Ook de website is soms heerlijk om even door heen te ‘struinen’. Door al je hulp tijdens Licht op Gewicht en andere sessies, vind ik Nelly al een winnaar, maar deze prijs
  gun ik haar ook van harte!
  Dikke kus, Gretha

 29. Natuurlijk heb ik onmiddellijk op Nelly gestemd, ze verdient die award! Haar site is toegankelijk, informatief, en geeft stof tot nadenken. Nelly is de verpersoonlijking van haar site, laat mij antwoord geven op mijn eigen vragen, helpt mij mijn doelen te zien en hoe ik ze kan bereiken. Dank Nelly, en heel veel succes!

 30. Ook ik heb Nelly “gevonden” via haar website en folder. Het sprak me direct aan en dat is knap in het grote aanbod van coaches. Nelly is van veel markten thuis en ik bewonder hoe ze haar bedrijf heeft opgezet. Ik vind Nelly een mooi mens die echt contact maakt in persoon, nieuwsbrief of website. Het zou geweldig zijn als je wint. Allemaal onze aandacht erop richten en visualiseren toch!
  Succes en groet.

 31. Haar site, nieuwsbrieven zijn zeer persoonlijk en dus toegankelijk voor velen.
  Ze maakt letterlijk contact met de lezer.
  Haar inhoud is een kado van de dag!

  Heel knap! Groet, van een collega, Yvonne.

 32. ‘Als alle stemmen tellen” wens ik voor jou dat mijn stem wat bijdraagt, zodat jij Nelly, deze prijs mag winnen. Zoals ik je prijs voor iedere keer dat ik deze inspirerende nieuwsbrieven van je mag ontvangen. Ik stuur je nu eens een wenskaart terug: dat deze droom voor jou mag uitkomen, voor jezelf en voor ons, de anderen als lezers. Voor jou dank, die zulke mooie dingen de wereld instuurt….
  Veel succes en dankjewel..
  Jeanne

 33. Hallo Nelly,

  Ik vind je website geweldig interessant. Als de nieuwsbrief binnenkomt lees ik hem meteen. Veel goede en duidelijke tips. Je bent een topper. Je gaat gewoon winnen. Succes!

  Groetjes, Nicole

 34. zet hem op Nelly.
  Ik lees jou nieuwsbrief altijd met heel veel plezier en heb als beginnende life coach ook heel veel aan.
  Bedankt.
  ileen

 35. De site van Nelly staat als een huis en ik vind hem inspirerend. Het heeft mij doen besluiten om contact met haar te zoeken, waar ik geen spijt van heb gekregen, integendeel, ik heb er veel aan gehad.

  Winnen dus!!!

 36. Nelly,
  Heeft mijn Intervisiegroep vorig jaar goed op weg geholpen in het coaching. Het resultaat mag er zijn. Allevier zijn we geslaagd!

  Groet, Ingrid Nagel

 37. De award is Nelly van harte gegund! Met haar enthousiasme, betrokkenheid, bezieling en zorgzaamheid voor de mensen om haar heen, verdiend ze het ook. Zij heeft mij onder meer geïnspireerd in het toepassen van sociale media als een belangrijk element in de bedrijfsvoering van een zelfstandige professional! Succes! Karen.

 38. Hallo Nelly

  Ik ben nog niet zo lang bekent met je site, maar wat ik heb gelezen en gezien spreekt mij erg aan en ik zou wel willen dat iedereen dit zich ter harte zou nemen, dan zouden we een heel andere wereld krijgen.

  Zet hem op Nelly en ga vooral zo door.

  Groeten Cora

 39. Beste Nelly,
  Ik gun je van harte de prijs. Via een vriend, die ik attent gemaakt heb op jouw website, en die zich door jou laat coachen, weet ik dat je goed werk levert. Hij is enthousiast over je professionaliteit en blij met je steun.
  Succes met je verdere loopbaan,
  Riet Engel

 40. De nieuwsbrief is leuk om te lezen. De meeste onderwerpen spreken mij wel aan.

 41. De nieuwsbrief bevat altijd wel een onderwerp dat me aanspreekt en me aan het denken zet, bedankt en succes!

 42. Hallo Nelly,

  Inspirerende website met naast dat het heel veel informatie omvat ook leuke artikelen, inzichten en een verfrissende opzet en lay-out ! Succes met de nominatie !

  Groetjes,

  Bernadette

 43. Natuurlijk stem ik op de site van Confront want het is een inspirerende website. N.a.v. de nieuwsbrief neem ik elke keer weer een kijkje op de site en ben ik verrassend door de artikelen. Ze zetten mij aan het denken hierdoor brengt Confront mensen dus in beweging. Het trekken van een inspiratiekaart is een waardevolle toevoeging, ik kan mij voorstellen dat mensen dit erg fijn vinden om te doen. Maar ik zie vooral het belang in van de kans, communicatie en wenskaarten. Zelf heb ik ze besteld en ook al uitgedeeld en mensen reageren hier erg enthousiast op. Een makkelijke en efficiente manier om je naamsbekendheid te vergroten. Al met al grote complimenten. Een voorbeeld voor vele coachingpraktijken.

 44. Het is altijd weer zeer inspirerend om de nieuwsbrief te lezen of even op de site te kijken. Gefeliciteerd met je nominatie!! Veel succes!

 45. Nelly, je bent een inspriratiebron voor iedereen.
  Je nieuwsbrieven zijn interessant en ik kan er elke keer weer dingen van opsteken. Dit werk is echt jouw passie en je laat anderen ervan meegenieten door ze te helpen en te steunen.
  Ook je website is inspirerend voor mij, ga zo door!
  Ik gun je deze award van harte.

 46. Hallo Nelly,
  Je website en nieuwsbrief vind ik geweldig. Overzichtelijk, veelzijdig, informatief en inspirerend. Via een google-zoekactie ben ik bij je terecht gekomen…en wát een resultaat na een paar coachingsgesprekken: je hebt me in beweging gebracht!
  Volgens mij ben jij DE Dutch Social Media Star!
  groetjes, Nienke

 47. Gefeliciteerd met je -terechte- nominatie Nelly.

  Ik heb Nelly tot nu toe één keer ontmoet en heb mijn bezoek aan haar als zeer professioneel en prettig ervaren. Haar website is inderdaad erg indrukwekkend en nodigt uit om te lezen, door te klikken en nog meer te lezen. Deze site heeft mij ertoe gebracht een afspraak te maken.
  Wat mij betreft verdient Nelly een prijs…………….

  Liesbeth

 48. He Nelly, typisch iets voor jou, dit ;-).
  We komen elkaar regelmatig tegen in professioneel netwerkverband, samenwerkend, boeiend en inpirerend lerend van en met elkaar. Wat ik in je bewonder is dat je goede vragen weet te stellen, die prikkelen en uidagen! Ik wens je succes uiteraard! En tot ziens maar weer.
  Hartelijke groet, Pauline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *