Stem op watMooi van Joke Bom – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog watMooi van Joke Bom is genomineerd door Sjoerd.

Van het blog:

“Je vindt bij watMooi verantwoorde mode waar de wereld een beetje mooier van wordt.”


De motivatie van Sjoerd voor deze nominatie:

“Joke probeert op een leuke manier andere te interesseren voor verantwoorde mode. Ze doet dit zonder dat er echt een verkoopverhaal achter zit, maar uit haar hart. Dit zien de lezers en de redacties. watMooi is de toonaangevende website in NLD op het gebied van verantwoorde mode en dat komt ook Joke haar inzet op het gebied van sociaal media. We zien een stijging in de verkoop, een interactie met klanten. We worden actief benaderd door nieuwe leveranciers maar ook door redacties na aanleiding van joke haar blogs. Joke wil de wereld een beetje mooier maker.”

Dit is het blog watMooi:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op watMooi wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

16 reacties

 1. Een mooi streven, de wereld een beetje mooier maken! Dat zou iedereen moeten doen….

 2. Joke Bom is de geweldige vrouw achter “Wat Mooi”Ze weet wat vrouwen willen, omdat ze zelf midden in het leven staat en “groen” combineert met moderne fashion. Beide vinden we toch allemaal belangrijk, dames!

  Dus stem op “Wat Mooi”, voor de leukste blog voor de zelfbewuste “mooie”vrouw.

  Wendy

 3. “Verander de wereld en begin bij jezelf” is een uitspraak die Joke met verve toepast!
  Heerlijk zulke mensen!

 4. Mijn mooie partner in de duurzame mode. Samen al mooie mode getoond op de groene catwalk. Bravo en succes! Frisse groet uit Zwolle! Map en Groenkapje, FRISGROEN

 5. Joke brengt haar slogan ook in de praktijk tot uiting naast haar werk bij haar “Parel”. Een goed streven, zowel zakelijk als privé.
  Succes Joke! Hoop dat je hem wint.

  Groeten,
  Ellen

 6. Joke is vooruitstrevend in mensen proberen te doordringen van het belang van bewuste keuzes maken voor een betere wereld. Ze probeert te laten zien dat als je ook bij het kiezen van je kleding gaat voor de verantwoorde variant, je er toch hip en modieus uitziet. Sterker nog, Joke probeert trendsettende kledingmerken te vinden die vanuit hun betrokkenheid op het milieu, mens en de wereld werken en handelen. Joke werkt keihard om op verschillende manieren het belang hiervan onder de aandacht van het grotere publiek te krijgen. De warme en charmante manier waarop zij dat doet is zeker een prijs waard!!

 7. Joke zo zie je maar weer met goede intentie kom je heel ver. Zoals je zelf de voortouw neemt en niet laat bepalen wat anderen denken wat goed is of niet win je veel stemmen. Mijn stem is duidelijk “MOOI’.
  Succes

 8. watMooi is mijn lievelingssite. Ik kijk bijna elke dag en heb er al heel wat van af gescoord!
  groetjes, An

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *