Stem op Ideeenmaker van Sigrid van Iersel – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Ideeenmaker van Sigrid van Iersel is genomineerd door Carin Tiggeloven.

Van de site:

“Mijn vak is het vertellen van verhalen: journalistieke verhalen, levensverhalen en andere waargebeurde verhalen. Ik lees, praat, proef, ruik en ik observeer om deze verhalen te ontdekken en boven water te krijgen.”


De motivatie van Carin voor deze nominatie:

“Sigrid komt met onorthodoxe ideeën waarin ze veel mensen, waaronder mij, aanzet tot creativiteit. Van haar blogs word ik blij en creatief.
Bovendien zorgt ze iedere week voor een update. En ik ben telkens weer heel nieuwsgierig naar haar verhaal. Doet ze heel erg goed.”

Dit is het blog Ideeenmaker:
Ideeenmaker

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Ideeenmaker wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Hallo Sigrid, Ik stem graag op jou vanwege ongelooflijke passie voor verhalen en hoe je deze op inspirerende wijze op je bloglezers weet over te brengen! Succes!

  2. Ik ben een grote fan van Sigrid en haar weblog ideeenmaker. Ook ik word er blij van en geinspireerd. Ik kijk er vaak op en gebruik het ook in mijn werk als competentietester. Wanneer ik iemand spreek die creatief en vernieuwend is, maar daar niet goed raad mee weet, laat ik ideeenmaker zien.
    Zelf herken ik veel in de blogs die zij plaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *