Stem op Adjustintime van Ad van der Hulst – Dutch Small Business Blog Award

Een nieuwe nominatie voor de Dutch Small Business Blog is binnen. Een Award die we in het leven hebben geroepen voor de kleine ondernemer en zelfstandige. Een persoon die succesvol een blog gebruikt voor haar/zijn bedrijf.

Het blog Adjustintime van Ad van der Hulst is genomineerd door Irka Stachiw.

Van de site:

“Adjustintime- Visie en tips ten aanzien van P&O, Lean, GTD en Sociale kunst. Op dit weblog schrijf ik zo’n 3 keer per week over allerlei zaken die mij opvallen en te maken hebben met het goed/beter, slim(mer), snel(ler), duurzamer en goedkoper inrichten van organisaties, werkplekken, processen en samenwerkingsstructuren en de sociale kunst die daar bij komt kijken. “


De motivatie van Irka voor deze nominatie:

“een constante stroom van informatie om je eigen persoonlijke effectiviteit te verbeteren, maar ook van de administratieve processen in je bedrijf. Altijd actueel = ad, just in time. Tussen door is er ook ruimte voor humor en intrigerende zaken. Kortom delen van kennis door een betrokken en geëngageerde professional.”

Dit is het blog Adjustintime:

Wil je meer lezen over deze award en/of ondernemers nomineren? Dat kan! Zo kun je op deze pagina meer lezen over de criteria en wanneer de Awards worden uitgereikt.

Als je nominatie voldoet aan de criteria dan wordt je opgenomen in de nominatielijst en volgt er een artikel op deze site. Je mag ook jezelf nomineren..

Stemmen

Er kan gestemd worden op deze site tot 10 juni 2010 12:00u.
Uitreiking van de awards 10 juni 2010 tijdens de afsluiting van het Social Media Event.
Klik op het hartjes als je op Adjustintime wilt stemmen.

[ratings]

Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Gefeliciteerd met de nominatie Ad,

  Jouw blog is er een met interessante, leuke, leerzame en voedende artikelen.
  Je behoort met recht in de categorie BN-ers in de betekenis van Boeiende Nederlanders.

  Ben de 10e op weg naar Sarajevo voor een mooi humanitair project (http://www.kidsfestival.nl) met de Creatieve Wereld, zal vanuit de bus nog een paar spirituele stemmen voor je het universum insturen.

  Hartelijke groet
  Rik

 2. En Ad kan ook nog heel goed jong leren!

  Ik lees alle informatie steeds, ze inspireren me, inderdaad groot gevoel voor humor. Zeer wakkere geest, enthousiasmeert.
  Ik denk dat Ad gaat winnen.

  Groet

  CInta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *