wat doet viagra bij een man hoe krijg je dunner haar natuurlijk erectiemiddel propecia side effects

Winnaar Dutch Small Business Blog Award

Donderdag 10 juni zijn voor de 2e keer de awards voor Dutch Small Business Blog en Dutch Social Media Star uitgereikt. De avond daarvoor hebben we als jury de nominaties bekeken en beoordeeld. Hieruit kwamen een aantal dingen naar voren.

We hadden als jury een hele duidelijke nummer 1 en 2. Aan de andere kant was er een winnaar van het publiek. Deze kwamen niet overeen. Daarom wilden we ook aandacht besteden aan de runner-up en de publieksprijs.

 1. De winnaar van het publiek was: Martijn van Buren met zijn blog martijnvanburen.wordpress.com: 487 stemmen
 2. Tweede plaats bij de publiek stemmen: Stan Lenssen met het blog SayEbusiness: 387 stemmen
 3. Derde met stemmen van het publiek: Aartjan van Erkel met Schrijvenvoorinternet: 233 stemmen

Heel bijzonder dat deze mensen in een betrekkelijk korten tijd zoveel stemmen hebben verzameld. De hebben een grote achterban of fanclub. Er was veel waardering voor van de juryleden.

De tweede plaats, de runner-up, is volgens het eindoordeel Zichtbare Zaken van Huub Koch
De jury:

“Huub heeft een zeer actief blog. Hij blogt al heel lang en zijn artikelen zijn ook altijd grondig. De creativiteit spat van zijn blog en het is ook zijn vak. Daarnaast reageert Huub zeer actief in de reacties op andere blogs.”

De winnaar:
De jury:

“Hij doet waar hij over schrijft. Er zit een hele duidelijke focus in het blog. Hij heeft verstand van het onderwerp. Hierdoor scoort hij goed in de zoekmachine met zijn artikelen. Ze worden veel gelezen en ontvangen ook veel reacties.

en de winnaar van de Dutch Small Business Blog Award is:

Aartjan van Erkel met Schrijven voor internet

Dit schreef hij op zijn blog Aartjan van Erkel met Schrijvenvoorinternet.nl:

Ubertrots maak ik bekend dat ik winnaar ben geworden van de Dutch Small Business Blog Award 2010. Bekijk de foto’s, en lees mijn micro-speech waarin ik uitleg wat de 3 gevaren zijn van het bloggen voor de ZZP’er.credit foto Henk-Jan Winkeldermaat

Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. Proficiat Aartjan.
  Een verdiende winnaar die heel goed laat zien wat een goed blog en de social media daaromheen voor een vrije werker kunnen betekenen. Je ontwikkelt je micromerk en je vindt je unieke niche – je tribe. (Of vinden zij juist jou? ;-).) Zo bouw je een sterke positie waar grote bedrijven jaloers op zijn. Succes en gefeliciteerd Aartjan, je hebt je autoriteit bevestigd.
  En natuurlijk ook proficiat voor Martijn. Een publiekswinnaar die ik maar niet in kon halen. Had ik er 10 stemmen bij, dan kwam hij met 12 extra. Het heeft me heel wat zweetdruppeltjes gekost. Blij toen het 10 juni werd.
  Hé, maar achteraf bekeken is hij gewoon de haas gebleken die mij naar de tweede plek heeft geleid 😉 Dankjewel Martijn. Ik heb je de hand al geschud.
  Vriendelijke vrije groet,
  Stan

 2. Bedankt voor je warme en collegiale woorden, Stan! Het was erg leuk om met je te strijden voor deze mooie award en ik ben blij om je nu ook irl gesproken te hebben.

  Je bent een inspirerende en bekende stem onder de vrije werkers, dat was duidelijk te merken aan je grote aantal stemmen. We gaan nog veel van je horen, succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *